Kirjoitukset avainsanalla taaperoimetys

Ai kamalaa, tässäpä teille tyylipuhdas clickbait-otsikko, olkaa hyvä, provosoinnilla suoraan ytimeen, padam! Hieman punaposkisesti ja auliisti myönnän, että kyseinen lausahdus on minulle henkilökohtaisesti aivan vieras. Olen kyllä ahkerana somemammana nähnyt lukemattomat määrät tuskastuttavia 'isojen imetys on ällöä'-keskustelunavauksia ja lukenut kyseiset ketjut läpi silmät suurina toisten tahdittomuudesta ja ollut pahoillani harmista, jota monet ovat turhaan joutuneet kokemaan. Tiedän siis, että pöljyyksiä laukovia turhia törppöjä löytyy ihan oikeasti. Mutta vaikka olen imettänyt omaa palleroistani jo 2,5 vuotta, en ole vielä kertaakaan saanut suoraa ällöttelevää palautetta imetystaipaleeni aikana.

 

Syitä siihen voivat olla hiukan alentunut kuuloni (ilkeät kommentit jäävät kuulematta, ahhahaaa?), muistamattomuuteni (univaje, imetysdementia vai mikä se nyt oli?), hienotunteiset kanssaihmiset, jotka ymmärtävät olla puuttumatta heille kuulumattomaan asiaan, blogini, jossa olen paasannut imetyksestä ja jota olen passiivis-aggressiivisesti jakanut eri somekanavissa tai sitten ihan vain osalleni sattunut hyvä tuuri.

 

Oli asian laita kuinka vain, olen kiitollinen jokaisesta imettämästäni päivästä (ja yöstä), niiden mukanaan tuomista läheisistä hetkistä lapseni kanssa, ja aiomme jatkaa tyytyväisinä ja yhteistuumin tästäkin eteenpäin.

 

Ps. Tämä siitäkin huolimatta, että välillä on hetkiä, jolloin toivoisin ettei maitoni olisi aivan niin vastustamatonta (kuten tänään syysloman ensimmäisenä aamuna klo 4-6, jolloin olisin halunnut nukkua vapaasti valitsemallani kyljellä ilman hain lailla mukana seuraavaa boobimonnia).

 

Hyvää kansainvälistä imetysviikkoa kaikille kanssaimettäjille ja imeväisille kokoon tai ikään katsomatta! Kiintymysvanhemmuusperheet ry on myös mukana imetysviikon kannatusjoukoissa, lempeästi ja yhdessä imetystä tukien.

 

Kannattaa tutustua Hurlumhein Saaran kuvitettuun taaperoimetyskertomukseen ja vuosi sitten tekemääni 110 kohdan listaukseen imetyksen moninaisista hyödyistä.

- Sanni

Kivakuplaa voi myös seurata facebookissa, päivitän sitä aivan yhtä laisk...hitaasti ja varmasti kuin tätä blogiani, tervetuloa seuraajakseni!

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 | 

2,5v on vielä pieni, en tuota taaperoimetystä sinäänsä paheksu, mutta jotain rajaa, onko 7v enää taapero, näitäkin kun tiedän vielä tisulla käyvän???

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tavoitteenani on olla lempeä vanhempi. Nelivuotias ja vauva eivät tee sitä aina helpoksi. Blogissa kiintymysvanhemmuuspohdintoja ja helsinkiläistä perhe-elämää.

Blogia kirjoittaa Sanni. Yhteydenotot: kivakuplablogi@gmail.com

Blogiarkisto

Kategoriat