Nyt, kun minulla luulisi olevan eniten sanottavaa, jään hiljaiseksi. Annan siis kuvien puhua puolestaan.

Tiistai

Torstai

Lauantai

Se on siinä. Se on viiva. On se. Samana viikonloppuna, jona Suomi voittaa jääkiekon maailmanmestaruuden ja tietenkin Euroviisut, minä saan aikaiseksi selvän punaisen viivan. Nyt saa huutaa! Ihanaa, elämä, ihanaa!!!

Ps. Ei se ihan noilla kolmella testillä tullut. Saan varmaan pian jonkin exclusive-asiakaskortin lähiapteekkiini - siinä määrin uskollinen asiakas olen tällä viikolla ollut.

Kommentit (25)

hip

niin hienoa!! mä niin tiesin tän! :D
meetkö varhaisultraan millon?(meinasitko mennä?) mä kävin aina 6+4 - 7+3 välissä niin ei tarvinu pelätä et menis liian aikasin.

M

Ihanaa, onnea oikein paljon!
Olen niin jännännyt ja odottanut tätä! Nauti ja hehkuta ihan täysillä! :)

Maria

Onnea! Mä olen täällä odotellut jo kovasti koska tulet kertomaan hyvät uutiset ;)

keltanokanhautomo

Kiitos kovasti mukana jännittäneille ja anteeksi, kun annoin teidän odottaa niin kauan. En oikein uskaltanut aiemmin sanoa mitään. Tänään uskallan. Pakkohan se on, ei aina voi vain pelätä!

Santtu

Upea uutinen teille! (Ja meille kaikille muillekin mukana jännittäneille :) ) Onnea miljoonasti <3

helmiina

Onneksi olkoon! Ihana uutinen! :) Arvasinkin, että näin pian käy! Olen itse 10.viikolla raskaana ja mielenkiinnolla odotan tulevia juttujasi raskausajalta! (Ps. Kirjoitat tosi hauskasti, tekstejäsi on ilo lukea.)

Maija

Ihan huippua!!

Löysin blogisi jo silloin, kun tulit raskaaksi viime syksynä. Olin tuolloin omassa odotuksessani muutaman viikon sinua perässä, jonka vuoksi kokemuksesi pysäytti ja kosketti erityisen paljon. Melkein tuli siis itku, kun luin tämän postauksen! Ihan mieletöntä, kaiken kokemasi jälkeen!! :D

cherry

Ihania uutisia! <3
Saa välillä odotuttaakin ja pitää tiedot hetken (mutta vain hetken ;)) ihan vain itsellään, siinäkin on oma juttunsa, että vain sinä ja mies tiedätte jotain.

heikkulin

Sydämelliset onnittelut! Ihania uutisia! Löysin blogisi myös jo viime syksynä ja siitä asti seurannut kuulumisiasi :) Onnea vielä kerran!

Yrmyliini

Voi mahtavaa, onnea kovasti, arvasin että on hyviä uutisia kerrottavana!! Peukut pystyyn että kaikki menee hyvin. Ja mä en kestä kun liikutun joka kerta kun luen sun juttuja. Ilmeisesti raskaushormonit on jäänyt muhun asumaan, vaikka lapsi on jo kahdeksankuinen :P

keltanokanhautomo

Te ootte ihan mahottoman ihania, kiitos kaikille! Kerron ultrasuunnitelmista ja kaikesta muusta ensi viikolla. Nyt pitää vähän hengittää - melkoisesti huippaa päästä.

Ruiskaunokki

JEEEE!!!!! :D Onnea!!! Sanattomaksi vetää, kyllä! Mutta nyt jännityksellä jatkoa odottamaan!

Rouva X

Voi mahtavaa, mikä täällä odottikaan oman parin päivän nettitauon jälkeen! Onneksi olkoon!!! Kiva saada positiivisiakin uutisia tällä saralla, kun itsellä alkoi aamulla taas menkat :/

Muista nyt rauhoittua ja nauttia tästä, vaikka nythän se jännitys vasta alkaakin.

Nyt siis saan toivottaa: Kaikkea hyvää raskausaikaan! :)

J-J

Mahtavaa!!! :))

..ainoa huono puoli on se, että ei voi ottaa kuoharilasia suomen lätkäkullan kunniaksi, taikka lohtukänniä, jos hävitään sveduille...

Carima

Mahtavaa lukea tälläisiä uutisia!!! Onnea ja paljon tarrasukkia matkaan :D

Niinkuin Rouva X:lläkin täälläkin on täti ollut taas kylässä...mutta kyllä meillekkin aika vielä koittaa!!

Hanna

Onnea plussasta, itellä tuoreessa muistissa fiilikset kun kaks viivaa tulee näkyviin.. naistenpäivänä oli mulla tuo onnenpäivä, nyt menossa jo viikot 14+1 <3

Johanna

Hei ihanaa onnea!
nyt vaan sit varhaisultraan niin ei tarvii sinne viikolle 10-12 odotella! :)

Onnea kovasti odotukseen ja toivottavasti kaikki menee tällä kertaa hyvin!!! Ihanaa kesän odotusta!

Terveisin Johanna ja Pikku neiti tänään 8kk

Sans

Ihanaa, aivan ihanaa! Ihan hirmuisen isot onnittelut!

Ps. Pääsi iso itku kun näin FB:n etusivulla Vauvan onnittelut Teille(: Mahtavaa! Onnea vielä kerran!

Kulta

Paljon, paljon onnea :)

Rohkeutta ensipaniikkiin, rahkaa ja banaaneja aamupahoinvointiin, rakon venyvyyttä lapsen käyttäessä sitä jalkapallona, jaksamista rauta-arvojen kanssa, kärsivällisyyttä liittoskipuihin, rekkamiehiä auttamaan viimeisen kuukauden yö-kääntelyissä ja luottamusta synnytykseen.

Koko sydämellä,
Kulta

SannaKoo

Oi! Ihan tosi tosi tosi paljon onnea! Multa pääs ihan itku luettuani tän, näin jälkijunassakin ;) (ja ei, mä en todellakaan oo raskaana eikä mulla pitäis enää olla mitään lapsivuodeaikahormoneitakaan jäljellä, kun siitäkin ajasta on jo vuosi. Niin sitä nainen muuttuu synnytyksen myötä, usein herkistyy, toivottavasti vuoden päästä sinäkin olet saanut sen huomata! :))

Seuraa 

Hae blogista

Blogiarkisto

2013
2012
2011