Elämässä pitää olla tyttökavereita! Hyvä mies tai muu kumppani ja isovanhemmat ja muut läheiset ovat tärkeitä, mutta nekään eivät korvaa kunnon ystäväporukkaa. Siis niitä ihmisiä, joiden kanssa nauretaan ja pähkäillään ja suunnitellaan ja haaveillaan. Niitä jotka kysyvät sinulta, millaista todella on olla raskaana – tai kertovat kokemuksesta, miten sairaalakassi kannattaa pakata ja kuinka vauvavuodesta selviää hengissä.

Parhaat tyttökaverit ovat myös parasta baby shower -seuraa. Ja teille jotka karsastatte amerikkalaistyylistä vauvanhajuista krääsänantojuhlaa vaippakakkuineen: sen ei tarvitse mennä niin. Järjestäkää itse omat vauvasuihkunne! Keltanokka näyttää mallia.

Näin sujuu ”Hyvästit helpolle elämälle -reissu” Keltanokan tapaan. Varataan Tallinnan hotellireissu muutaman hyvän tyttökaverin kera. Kielletään kaikki vaivaannuttavat leikit ja lepertely. Kannustetaan ystäviä edullisen viinin pariin. Nautitaan tunnelmasta, yritetään itse pitää näppimme erossa skumppapulloista (ja ostetaan niitä varastoon odottamaan synnytyksen jälkeistä aikaa). Syödään sikahyvin ja paljon. Puhutaan tyttöjen juttuja sensuroimatta. Shoppaillaan jotakin pientä, ehdottomasti itselle (ei kotijoukoille tai tulevalle vauvalle tai kummilapsille). Rentoudutaan edullisissa, mielellään turhamaisissa kauneushoidoissa. Nautitaan itsekkäästä vapaudesta, sillä nyt on sen aika.

Kaiken ihanan kruunuksi tyttökaverit saattavat yllättää sinut lahjoilla. Ei ehkä niillä vauvatavaroilla joita jenkkisiskomme kuulemma raahaavat odottajille, vaan juuri niillä, joita rasittunut (tai tulevaisuudessa rasittuva) äiti kaipaa: Konvehteja ja naistenlehtiä. Kasvonaamioita ja hiushoitoja. Tuoksuvaa suihkusaippuaa ja huulikiiltoa. Lämmöllä kirjoitettuja lahjakortteja, joissa ystävät lupaavat auttaa arjen askareissa, leipoa pullaa ja viedä vaikka rokkikeikalle. Ja kun äitiä on hemmoteltu tarpeeksi, sopii mukaan myös jokin pieni vauvajuttu.

Katsokaa ja ihastelkaa. Nämä söpöläiset ovat Keltanokan käsistään kätevien ystävien taidonnäytteitä:

Baby shower -bodyt

Kommentit (2)

Sipsi
2/2 | 

Ihanalta kuulostavaa toimintaa! Voi, kun olisikin aikaa/rahaa lähteä kavereiden kanssa tuollaiselle reissulle. Olisi siis pitänyt tajuta tehdä tuommoinen reissu ennen lapsia :D

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hae blogista

Blogiarkisto

2013
2012
2011
Sisältö jatkuu mainoksen alla