En ole kirjoitellut muutamaan päivään. On pitänyt kiirettä: suurimman osan hereilläoloajasta olen viettänyt joko vessassa, suihkussa, pyykkäämässä tai ostamassa uusia super-extra-mega-hyper-plus-siteitä. Kyllä, täti Punainen tuli torstaina kylään, suurempana ja mahtavampana kuin koskaan. Tarkempaa kuvailua ei kaivattane, mutta sanotaan näin, että verenluovutus ei tule kyseeseen seuraavaan pariin vuoteen. Ja lähipäivinä ajattelin nauttia rautatabletteja verilettujen kera valurautapadasta.

Selvää siis on, että tästä kierrosta en raskautunut. Oloni on kuitenkin heikosti positiivinen: josko kohtuni olisi säikähtänyt herra Tohtorin puheita ja päättänyt tyhjentyä viimein kokonaan? Maalaisjärki väittää, ettei sisälläni voi tällaisten niagarojen jälkeen olla enää mitään ylimääräistä. Mutta se onkin maalaisjärki - lääketiede voi olla toista mieltä. Kätilöopistolta ei ole kuulunut vielä mitään, vaikka Tohtori lupasi lähettää minut sinne kiireen vilkkaa. En tunne käytäntöjä enkä siis edes tiedä, soittavatko he sieltä minulle vai laittavatko vain kutsun postissa. Odottelen yhteydenottoa vielä rauhassa. Mikäs kiire tässä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (5)

Rouva X
1/5 | 

Voi ei :( Onneks nykyään on näitä megasuperhypersuojia. Äiskä nimittäin aina jaksaa mainita kuinka hänen teiniaikanaan sitä vaan harsoilla yritettiin pitää housut jotenkin puhtaana... Mut joo, eiköhän tuolla puhdistustarmolla kroppa ole ens kuus täydessä iskussa uuteen yritykseen! :)

Meillä on ollut treenit käynnissä, mutta reilun viikon joutuu vielä oottelemaan mitä tapahtuu. Välillä aina vaivun epätoivoon, välillä en muistakaan koko asiaa ja lopun aikaa yritän uskoa, et on se mahdollista. Voi kun olisi päässä sellainen off-nappi, jonka vois sit laittaa takas on-asentoon ku punaisen tädin päivät pitäisi alkaa. Olis muuten varmaan aika kätevä gradumurheidenkin kans!

keltanokanhautomo
2/5 | 

Rouva X: juuri tuota on-off-nappulaa minäkin olen kaipaillut! Aina ei jaksaisi pyörittää samoja ajatuksia ympäri ämpäri. Parasta olisi, kun eräänä päivänä vain huomaisi olevansa raskaana, vaikkei olisi asiaa liiemmin ajatellutkaan.
Peukut pystyssä sinulle!

Carima
3/5 | 

Samaa off- nappia täälläki toivon!! Nyt alkais täällä olee otolliset päivät eli treenailut on aloitettu :D Kun vaan vois tosiaan unohtaa koko jutun ja vaan nauttia täysillä...

Ruiskaunokki
4/5 | 

Kirjoitat ihanaa blogia, ja minut olet saanut tempautumaan mukaan ihan kympillä!! Et usko kuinka jännitin SITÄ KUPLAA kanssasi :) Ikävää että nyt taas tuli takapakkia, mutta odotus palkitaan, muista se!! :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Hae blogista

Blogiarkisto

2013
2012
2011