Kymmenes viikko. Pikku alien on jo kolme senttiä! Kohta sitä kutsutaan sikiöksi, ei enää alkioksi. Itse olen kyllä alkanut puhua Tyypistä. Että ”Tyyppi tykkää kun sä hierot mun jalkapohjia”. Tai ”Tyyppi ilmoitti että nyt kelpais homejuustospagetti”. Tyypin varjolla saa kaikenlaisia etuoikeuksia, ainakin kotona.

Sitten kun Tyypin olemassaolo näkyy ulkomaailmalle, aion käyttää häntä estoitta esimerkiksi istumapaikan saamiseen ja jonoissa etuilemiseen. Vähän tasoitusta hei, minulla on kuitenkin kaikki nämä raskausvaivat taakkanani. Oloni on kohentunut merkittävästi viime viikosta. Olen selvästi vähemmän väsynyt, ja kuvotuskin ajoittuu nyt selvemmin aamuihin. Parasta on fiiliksen kirkastuminen. Kyllä tästä hyvä tulee! Kun nyt luen edellistä kirjoitustani, hämmästyn, miten rikki olen ollut. Voimaannuttava kokemus tämäkin: vaikka hetki sitten näin tulevaisuuden kurjana, nyt tuntuu paljon paremmalta. Ehkä seuraavan alakulojakson koittaessa luotan siihen, että kaikki kääntyy pian hyväksi. Luottakaa tekin, joihin ahdistus iskee seuraavaksi.

Laskettuun aikaan on nyt seitsemän kuukautta, mutta varastomme alkaa jo täyttyä vauvatavarasta. Nettihuutokaupasta klikkasin meille hurmaavan, vanhan pinnasängyn, koska se nyt vain sopii sisustukseemme niin hyvin. Veljeni perheeltä saimme kassillisen leluja ja ihania pieniä vaatteita, joita availin hölmö virnistys naamallani. Käsittämätöntä, että jonain päivänä niissä pikku potkupuvuissa sätkii ihan oikea pikkuihminen! Jos siis osaamme pukea ne sille – ja sehän onkin jo ihan oma aiheensa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (3)

Ruiskaunokki
1/3 | 

Voi miten ihanaa tekstiä!! Ja hienoa kuinka olet Keltanokka päässyt nauttimaan nyt täysin rinnoin raskausajasta! :D Meillä tilailtiin TAAS uusia ovulaatio- ja raskaustestejä... hitaasti mutta varmasti ;)

Yhden äiti
3/3 | 

"Sitten kun Tyypin olemassaolo näkyy ulkomaailmalle, aion käyttää häntä estoitta esimerkiksi istumapaikan saamiseen ja jonoissa etuilemiseen. Vähän tasoitusta hei, minulla on kuitenkin kaikki nämä raskausvaivat taakkanani."

Kannattaa varautua henkisesti siihen, että todellakin saat vaatia itsellesi esim. istumapaikkaa bussissa. Minulle ei kukaan vapaaehtoisesti antanut istumapaikkaansa, vaikka seisoin täpötäydessä bussissa siinä "invapaikkojen" kohdalla valtavan mahan kanssa 4 päivää ennen laskettua aikaa. Otti suoraan sanottuna melkoisesti päähän...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Hae blogista

Blogiarkisto

2013
2012
2011