Kymppikerhon jäsenyys napsahti noin vain, viikolla 28. Ei, en valitettavasti viittaa lentokoneessa rietasteluun (googlaa ”kymppikerho” jos olet viattoman tietämätön termistä), vaan kyseenalaiseen ylpeyteeni: elopainon lisääntymiseen. Niin se vaa'an viisari eräänä aamuna heilahti sellaisiin lukemiin, että lähtöpainooni on todella tullut kymmenen kiloa lisää. Hurjaa. Tunnustin kasvupyrähdykseni myös neuvolalääkärille, jonka luona vierailin tänään ensimmäistä kertaa. Lääkäri ei torunut, vaan väitti kehitystä normaaliksi. Kehui myös Tyyppiä: ”Vaikka sun maha ei ole suuren suuri, niin vauva ainakin kasvaa reipasta tahtia.” Yli kilon vonkale!

Huojentavaa oli myös kuulla, että ahkerasta harjoitussupistelusta huolimatta kohtuni ei ole saanut aikaan mitään ei-toivottua avautumista siellä suunnalla. Luukut ovat visusti kiinni, ja hyvä niin. Kukkaronnyörini sen sijaan ovat repsottaneet turhankin avonaisina viime aikoina. Uusin ostokseni on amme. Eikä se ole mikä tahansa palju, vaan – tittididii – hieno ja edistyksellinen kohtuamme! Joo, lukijoissani varmasti on joku, joka on saavia jo kokeillut ja sen epäkäytännölliseksi todennut, mutta uskon siihen silti. Onhan sen vauvan varmasti paljon leppoisampaa puljata turvallisten seinien tukemana kuin sellaisessa aavassa meressä, joka velloo tavallisessa ammeessa. Ja se on niin söpökin:

Kaikkea en ole ostanut valmiina. En löytänyt kaupoista mieleistäni mobilea, joten päätin tehdä sellaisen itse. Halusin siis hoitopöydän eli pesukoneen päälle kylppärin oranssiin värimaailmaan sopivan katseenvangitsijan, ja tässä on tulos:

En varsinaisesti pidä askartelusta, joten tuo on suurinta ja hienointa mitä olen vuosiin saanut aikaan. Vaikka kaulastaan hirtetyt ankat ja tekoappelsiinit saattavat traumatisoida lapsemme perusteellisesti, olen aika ylpeä kapistuksesta. Se on jotain mitä olen ihan itse tehnyt. Meidän lapselle. Toivottavasti se ymmärtää tällaisen vähän mustemman huumorin päälle.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (1)

Sireniia
1/1 | 

Hieno mobile :) Näissä vauva.fi blogeissahan suorastaan vilisee lupaavia taiteilijoiden alkuja :D

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Hae blogista

Blogiarkisto

2013
2012
2011