Yhtäkkiä teitä on täällä hirmuisen paljon! Hei vaan kaikille, ja tervetuloa kyytiin. Pikainen esittely uusille lukijaystävilleni: Olen vauva-asioissa ummikko 28-vuotias nainen. Tapasin Miehen neljä vuotta sitten, ja silloin napsahti: tämän ihmisen kanssa voisin perustaa perheen. Aktiivinen vauvaprojektimme alkoi viime syksynä, ja nopeasti saimmekin tuloksia - lokakuussa raskaustesti näytti tummanpunaista plussaa. Sitten tapahtui paljon, liikaakin... Siitä kaikesta voitte lukea arkistoista (tuolla alhaalla tai oikeassa laidassa riippuen selaustavasta). Tarina alkaa marraskuusta, ja samalta kuulta löytyy myös lisää taustatietoa minusta, Keltanokasta.

Nyt mennään taas. Raskaus on alussa, aivan pienen pienenä ituna jossain sisälläni, mutta siellä se vaan on. Uusi ihminen! Kaikki te ihanat olette toivottaneet niin paljon onnea, että luulisi sen riittävän – vaan sitähän emme tiedä. Vain aika näyttää, kuinka käy. Tuleeko meille vauva keskelle tammikuun pakkasia? Kestääkö tämä tällä kertaa, pysyykö mukana, sykkiikö sydän? Ja millaista se kaikki sitten on? Koska kysymyksiä ja epäilyksiä sikiää aivoissani kiihtyvää tahtia, emme aio odottaa kunnan tarjoamaan ensimmäiseen ultraan. Haluamme jotakin tietoa jo aiemmin, olipa se tieto sitten huonoa taikka hyvää.

Kolmen viikon päästä kipuan yksityisen lääkäriaseman tutkimuspöydälle ja uskaltaudun kysymään, onko minussa elämää vai ei. Toistaiseksi näyttää lupaavalta: etoo, väsyttää ja itkettää. Kaikki on siis oikein hyvin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (4)

Rouva X
2/4 | 

Toivon teille koko sydämestäni, että nyt on murheet takana ja talvella vauva sylissä:)

Ja osalla sydäntä toivon tietenkin, että minäkin saisin kokea pian etovan olon, mielialavaihteluita ym. kaikkea "mukavaa" ja jakaa raskauskokemuksia...

Maria
3/4 | 

Onnea oireista! On se mahtavaa tuntea muutokset kehossa, myös se pahoinvointi ;). Itse löysin blogisi joulukuussa kun tulin raskaaksi, joka sitten päättyi keskenmenoon. Onneksemme uusi raskaus alkoi pian ja vauvaa odotetaan joulukuulle! Mä niin tiedän miltä susta tuntuu! Ihan tuli tippa linssiin, kun luin tämän tekstin :)

keltanokanhautomo
4/4 | 

Rouva X, kovasti lähetän onnea Sinullekin, toivottavasti pian nappaa. Hetkenä minä hyvänsä!

Maria, mukava kuulla että olet ollut mukana jo joulukuusta. Osanottoni keskenmenon johdosta. :( On ihan upeaa, että olet siitä selvinnyt ja uusi raskauskin on alkanut! Onnea!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Hae blogista

Blogiarkisto

2013
2012
2011