Pieni lapsi, iso paketti
Pieni lapsi, iso paketti

Vaikka lahjat eivät toki ole synttärijuhlissa tärkeintä, täytyy sanoa, että kyllä osuvat ja hyödylliset lahjat ilostuttivat meitä kaikkia. Kiitos valtavasti kaikille mukana olleille! Kuten juhlahumussa on tapana, tälläkin kertaa valokuvat epäonnistuivat järjestään alusta loppuun saakka, joten pahoittelen otosten laatua. Ja tässäkin ovat mukana vain ne siedettävät, eli monta ihanaa lahjaa rumassa kuvassa jää julkaisematta.


Yksi

Maijalla on nyt karitsa!

Lammaspaketista löytyi sukat ja ruokalappuja

Itsetaiteiltua lastenkirjallisuutta ystäviltä

Molla ja Maija

Juhlanjälkeisenä aamuna tutkiskellaan lahjoja

(Ja kyllä, juhlissamme oli myös pullaa ja kahvia ja niitä nauttivia vieraita – kamerakäsi vain vapisi juhlainnosta niin, ettei yksikään kuva oikeastaan tarkentunut oikein.)

Kommentit (3)

Rouva X
1/3 | 

Paljon onnea ihanaiselle yksivuotiaalle!

Täällä vasta odotellaan 3- kuukautispäivää, mutta tällä vauhdilla, mitä päivät viuhuu ohi, 1-vuotisjuhlat on ihan pian!

Viime kirjoitukseen liittyen: ei meilläkään ole tässä 3kk aikana paljoa moppi heilunut... Ihana kuulla, ettei muissakaan lapsiperheissä ehditä siivoamaan :P

1/3 | 

Hei! Saanko tiedustella, minkä valmistajan keinu tuo söpö karitsa on? Haluaisin tytölleni samanlaisen mutta en ole löytänyt... Muistelin nähneeni Stockalla tuollaisen, mutta ei niitä viimeksi ainakaan ollutkaan. 

Keltanokka
Liittynyt14.2.2013
2/3 | 

Heippa! Karitsa on merkkiä Oliver & Kids, ja sitä myy ainakin Lekmer.fi. Pehmoinen on ja ihana. :) Valkoinen väri on toki hieman herkkä likaantumaan, kun pikku porkkanaposki painuu vasten pehmeää villaa... ;) Mutta hyvin toimii käytössä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hae blogista

Blogiarkisto

2013
2012
2011
Sisältö jatkuu mainoksen alla