Punainen mökki järven rannalla, viuhuvan kolea kesäsää, sauna ja Suomen lippu. Klassinen juhannus. Suvun vanhimmat, nuorimmat ja me väli-ikäiset, yhdeksän samannimistä ja kai vähän samanlaistakin vaeltajaa yhdessä. Ja pimeässä piilossa se suvun uusin, salainen kymmenes. Tyypin ensimmäiset juhannusperunat! Toivottavasti maistuu.

Eilen oli enkelivauvan laskettu aika. Muistin sen, kun ajoimme ryöppysateessa ruuhkaista nelostietä. Jos ei Tyyppiä olisi, olisi vaikeaa. Nytkin on haikeaa. Luonto on niin kaunis että sydämestä ottaa. Lupiinit ja päivänkakkarat huojuvat tuulessa ja se vasta viiltääkin, kun tietää, ettei niin ole aina. Keskikesän juhlan jälkeen tulee loppukesä, syksy, ja taas se pitkä talvi. Ensi talvi on kuitenkin jotain ihan muuta kuin aiemmat. Nyt kuitenkin tartumme tähän hetkeen kaikin voimin. Tunnelmallista juhannusta kaikille!

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (2)

Eeva

Onnea ihan kamalan paljon sinne teille. :) itse yritin ex avopuolison kanssa päälle puolivuotta,ja sillä tosiaan oli tarkoitus ettei hänen kanssaan vauvaa saatu tähän maailmaan..vaikka kerran ne kaksi viivaa näkyikin jo..

Talvimanteli2012

Nyt löysin blogisi. Fiilikset kuulosti niin tutuilta. Itse odotan myös tammivauvaa, ihan ensimmäistä. Epäusko ja huoli on ollut matkalaisena ja toki väliin myös niitä parempia fiiliksiä, onneksi. Kohta rakenneultra, varhaisultra oli tietysti pakko käydä omaan piikkiin. Oikein paljon onnea odotukseen!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Hae blogista

Blogiarkisto

2013
2012
2011