Täysosuma! Kätilö bongasi mahastani viisisenttisen ihmislapsen, eikä kyynelistäni ollut tulla loppua. Voi miten nätisti hän meille esiintyy, ai että kuinka kaunis jalkaterä, oikein hieno vauva... Kätilön sanat menivät minuun täydestä, vaikka hämärästi tiedostinkin, että näin niiden kuuluu jutella kaikille. Kyllä, meidän pieni tyyppi on juuri niin täydellinen!

Kotimatkalla aurinko kuumotti ja Helsinki näytti onnelliselta. Kannoin käsilaukussani pitkää liuskaa mustavalkoisia kuvia, ja vatsassani itse valokuvamallia. Hymyilin koko ajan – silloinkin, kun Mies iloitsi siitä, että sairaalan lähellä on mukavanoloinen pubi. ”Tuolla mä voin sit odotella että se syntyy”, uskalsi ukko vitsailla. Pah, herra saa kyllä luvan olla mukana synnyttämässä. Joka leikkiin lähtee, se leikin kestäköön!

Yksi merkkiviiva on taas ylitetty, kun toinen raskauskolmannes huomenna alkaa. Opusten mukaan nyt koittaa se auvoisa aika, hyvän olon ja onnellisen odotuksen jakso. Siltä tämä nyt tuntuukin. Mieli on keveä, jalatkin jaksavat taas kantaa, ja ruoka maistuu niin että paidannapit sinkoilevat. Kaikki on hyvin.

Kommentit (8)

Maria
1/8 | 

Oih, paljon onnea hyvistä ultrakuulumisista! Nyt voi jo hieman huokaista helpotuksesta ja nauttia raskaudesta ;)

emäntä
4/8 | 

Voi ihanuus! Mä olenkin odotellut, että koska teillä mennään ultraan. Ihanaa! <3

Mulla on ultra maanantaina ja vähän väliä se on mielessä ja tuntuu, että sinne on vielä toooosi pitkä aika. Toivottavasti meilläkin kaikki on hyvin.

Voi vitsi, mä oon niin onnellinen sun puolesta. :)

sipsi
6/8 | 

Mahtavaa! Muistahan ottaa kuvia kasvavasta masusta:) Itsellä ei ole kuin pari kuvaa ja jälkikäteen harmittaa, ettei tullut räpsittyä vaikka päivittäin:D

Rouva X
8/8 | 

Pitkän tauon jälkeen ehdin taas tänne ja ah, miten ihania uutisia täällä olikaan! Oikein paljon onnenhuuruisia odotuspäiviä nyt ja jatkossa! Aurinko mahtaa teille paistaa vielä vähän kirkkaammin kuin muille kesästä nauttijoille :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hae blogista

Blogiarkisto

2013
2012
2011
Sisältö jatkuu mainoksen alla