Nyt täytyy myöntää: olen huolissani.

Maijan Egyptissä alkanut ripuli (jes, taas mennään tällä aiheella!) ei vain ota hatkoja. Mitään olioita ei näytteistä löytynyt, mutta vatsan toiminta ei asetu. Yksityisellä lääkäriasemalla on tutkittu se mitä siellä voidaan - ja nyt saimme lähetteen Lastenklinikalle. 

Tässä kohtaa minua itkettää. Minun kokemattomassa mielessäni Lastenklinikalle lähtö tarkoittaa, että asiat ovat huonosti. Järjen tasolla tiedän, että näin ei ole, ja että Lastenklinikalla hoidetaan ihan vähänkin sairaita lapsia. Sellaisia, jotka saavat diagnoosin ja hoidon ja paranevat. Sellaisia kuin meidän Maija. Niinhän?

Silti olen levoton. Mitä se voi olla? Millaisia kokeita meille - tai siis Maijalle - tehdään? Koska tämä on ohi? Paraneehan se, pian?

Ystävä varoitti, ettei kannata hakea netistä vastauksia. En hakisikaan, en suin surminkaan. Ihan varmasti joltain sivulta löytyisi sana "syöpä" tai "vakava" tai "tuntematon", ja sitten en enää pääsisi siitä yli. Olen mieluummin tietämätön ja odotan luottavaisena lääkäreiden päätöksiä jatkotoimenpiteistä.

Samasta syystä kiitän teitä lukijani, kun olette jättäneet kertomatta omat arvauksenne ja kumminkaimojen kokemukset vastaavista tilanteista. Monestihan ihmisillä on tapana referoida kaikki kuulemansa sairastapaukset, jotka vähänkin muistuttavat tätä, ja antaa vielä vähän neuvoja päälle. Minä en kaipaa sitä, se vain sekoittaisi mieltäni. Sen sijaan minusta on ihanaa, kun te tuette ja toivotte hyvää. Kiitos siitä!

Jos minä vähän murehdinkin, niin onneksi potilas itse on pirteämpi ja vitsikkäämpi kuin koskaan. Se kiipeilee ja tanssii ja höpöttää, syö isoja annoksia ja nauraa käkättää. Se ei voi olla kovin sairas, ajattelen, kun katselen sen touhuja.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (6)

1/6 | 

Voi ei :(

Tsemppiä sinne! Mahtavaa, että Maija on kuitenkin oma iloinen itsensä ja syö sekä leikkii. Varmasti on silti huolestuttavaa.

 

2/6 | 

Minulle kerran kun (taas) "vähän" huolestuin lapsemme jostain oireesta/ sairaudesta, lääkäri sanoi: "katso lastasi, se on iloinen, leikkisä ja pirteä - sairaat lapset eivät ole, ne reagoivat koko kropallaan". Tsemppiä tosi paljon! Lastenklinikalla varmasti osaavat, luota heihin :) 

ps. Olisi jatkossakin kiva kuulla, mitä löytyi ja mitä sanoivat - jos jaksat/ haluat kertoa. Ja älä googleta..

3/6 | 

Nimenomaan, kuten itsekin sanoit, kerran Maija höpöttää ja touhuaa niin ei se voi kovin vakasti sairas olla. Uskon vakaasti näin :) Toiv. saatte ajan mahd. pian ja että siellä kertaheitolla sitten selviää missä vika. Tsemppiä koko perheelle!!!

- Rouva X, jonka oma vauvaelämä on imaissut mukaansa niin, etten ole kuin hätäisesti kerennyt lukea blogikirjoituksia, sori. Kerron meidän neidin kasvusta joku kerta kunnolla :) Mutta siis kasvaa kohisten ;)

4/6 | 

Ihan vinkkinä jos et ole vielä kokeillut niin osta apteekista Precosa-ripulilääkettä.

Saa ihan ilman reseptiä ja löytyy myös jauheena.

Rauhoittaa suolen ja estää bakteerien haitallisia vaikutuksia suolen limakalvolla.

Ei siis lamaa suolta niinkuin esim. joku imodium.

Precosa auttoi ainakin meillä kun pojalle tuli ripuli ja suoli ärtyi niin ettei rauhoittonut enää kotikonstein.

Keltanokka
Liittynyt14.2.2013
5/6 | 

Hei kaikki, kiitos mukana elämisestä! Odotamme yhä kutsua jatkotutkimuksiin, eikä tilanne ole muuttunut mihinkään. Yritän pysyä rauhallisena.

Precosa on ollut yli viikon käytössä, koska lääkäri määräsi sitä. On varmasti ja kuulemma hyvä aine, mutta ei sekään näköjään tätä tautia kokonaan paranna.

Kerron kuulumisia kun uusia sellaisia tulee! Kiitos kun olette mukana hengessä.

6/6 | 

Mitä ajattelitte, kun veitte noin pienen lapsen Egyptiin! Oma vikasi, nyt kun lapsi sairastaa.. ja mielestäsi on huono jos saman ikäinen on päivähoidossa! Siellä hygienia taso niin alhaalla, että aikuinenkin sairastuu helposti, saati sitten pieni lapsi!!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Hae blogista

Blogiarkisto

2013
2012
2011