Ravintola, jossa asiakkaat syövät käsin kaikkia ruokalajeja samaan aikaan, heittelevät ruokaa ympäriinsä, hierovat sitä silmiinsä ja pöytään ja saavat vaikka oksentaa kesken ruokailun kenenkään siitä välittämättä? Kyllä, se on sormiruokaravintola. K-6 kk.

Osallistuimme Ravintolapäivään ensimmäistä kertaa, ja syömään pääsi tällä kertaa vain vauva. Innokas sormiruokailuun perehtynyt äiti piti Alppilassa koko päivän popup-ravintolaa, jossa yli puolivuotiaat vauvat pääsivät herkuttelemaan ja leikkimään ihanilla luomuraaka-aineista kootuilla sapuskoilla. Vauvat oli plaseerattu nimikyltein kodikkaaseen olohuoneeseen ja parvekkeelle, lattiat oli suojattu sanomalehdillä ja kylppäriin varustettu käsien- ja muunvauvanpesupiste. Ja oli muuten hauskaa!


Kattausta

Osa ruokailijoista oli kokeneita konkareita, mutta toiset – kuten Maija – ikänsäkin takia vasta kiinteiden syömisen alkutaipaleella. Siinä vauvat sitten istuivat vanhempiensa sylissä ja maistelivat herkkuja. Isommat taisivat pureskelivat paljonkin, Maija imeskeli ja pyöritteli kaikkea ja jemmasi jämät ruokaessun taskuun. Parsakaali oli edelleen hitti, mutta ensi kertaa maistettu karviainenkin selvästi miellytti. Kaikista parasta oli, kun lopuksi sai jättää kaiken sotkun levälleen ja häippästä kotiin. Kerrankin joku muu siivosi jäljet.


Osa alku-, pää- ja jälkiruoasta vielä kesken

Kommentit (3)

ekoisi
1/3 | 

Voi miten kivaa, että pääsitte tuonne vauvojen sormiruokaravintola Koura&Pinsettiin! Kiitos kivasta raportista!

Itsekin olisin halunnut tulla vauvan kanssa, mutta aiemmin sovitun toisen tapaamisen takia emme saaneet aikatauluja sopimaan.

Sormiruokaravinola Koura &...
2/3 | 

Ilo oli siivota niin söpöjen asiakkaiden sotkuja :) Kiitos kun kävitte!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hae blogista

Blogiarkisto

2013
2012
2011
Sisältö jatkuu mainoksen alla