Toin keskivartaloni julkisuuteen syyskuussa, raskausviikolla 24. Lienee aika päivittää tilanne. Tällainen on siis Tyypin maja tällä hetkellä, viikolla 32:

Viikko 32

Yhä kuulen kommentteja mahan pienuudesta, mutta enää ne eivät ärsytä. Kun olokin on varsin mainio suurimman osan ajasta, täytyy siitä varmaan kiittää mahan maltillista kasvua. Isomman röllykän kantaminen varmasti aiheuttaisi enemmän selkävaivoja ja tuskailua.

On kuitenkin ihanaa, kun raskaus nyt oikeasti näkyy. Ennakko-odotuksistani huolimatta kukaan vieras ei ole tullut tökkimään härskisti napaani, ja sen sijaan olen jopa saanut erityiskohtelua lähimmäisiltä: ratikassa ikäiseni nainen pompsahti ylös tarjoten minulle istumapaikkaansa! Ja kerran jonotustilanteessa vanhempi herrasmies antoi minulle tietä lausuen: ”Sinulla – tai siis TEILLÄ – on etuoikeus mennä ensin, olkaa hyvät.” Maailma on ihana! Lisää tällaista!

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (7)

emäntä
4/7 | 

Suloinen masukki!

Mahan koossa on sitten se toinenkin puoli. Se suuruus. Ei se oikeasti ole aina kivaa kuulla, että sähän lähdet kohta jo synnyttämään ja matkaa on kuitenkin vielä kaksi kuukautta jäljellä. Tai oletko varma, että vauvoja on vain yksi. Itse en koe, että mahani olisi suuri, välillä toki mietityttää miten isoksi tuo vielä kasvaa, kun on nyt jo isompi kuin esikoista synnyttämään lähtiessä. Ihan hyvin silti vielä pärjäilen masun kanssa ja onneksi parin viikon päästä alkaa mammaloma, niin ei tarvitse päivittäin kuulla päivittelyä masun koosta. :)

mimmi
5/7 | 

Ihana masu!
itselläni oli suurinpiirtein samankokoinen masu, mutta kyllä siitä huomateltiin että ei se nyt niin iso ole. Minulle se ainakin oli sopivan kokoinen :)
Ai että on ikävä vauvamasua! :)

_nOOrA89
6/7 | 

itselläni oli ekassa raskaudessa suunnilleen saman kokoinen masu ja kommentteja mahan pienuudesta tuli usean ja kävinkin sen takia useaan otteeseen ultrassa... ja kun poikaa olin synnyttämässä niin sanottiin että alle 3,5kg tulee ja poika oli 3530g... hyvän kokoinen sun masus on noilla viikoilla ja kasvaa vielä... :D

keltanokanhautomo
7/7 | 

Sinänsä kornia laittaa kuvia omasta mahasta nettiin, puhumattakaan siitä, että luen ilolla kommentteja siitä. :) Kiitos niistä! Tosiaan viihdyn mahani kanssa ihan hyvin ja olen siitä iloinen (suurimman osan ajasta). Neuvolassa mittasivat sitä jotain mahamittaa, ja sen puoleen mennään jossain alarajan alapuolella, mutta ei kuulemma haittaa. Lapsi kuitenkin kasvaa - vaakakin siitä kertoo...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Hae blogista

Blogiarkisto

2013
2012
2011