Kävelylenkillä tunsin jotakin outoa. Kun entisessä minussa pomppi korkeintaan posket tai reidet, niin nyt huomasin rintojeni hypähtelevän askelten tahdissa. Auh, auh, auh! Liivit eivät tuntuneet auttavan enää lainkaan, kun kasvanut imetysvarustus sinkoili sinne tänne.

Hämmentävän kokemuksen innoittamana suuntasin heti seuraavana päivänä liiviostoksille. Elämäni ensimmäiset C-kupin rintsikat! Teki mieli juhlia. Harkitsin kokolapun tallettamista kehyksiin.

Jos liiviepisodi nostatti fiilistäni, niin mahan kasvaminen räjäytti sitten potin. En osannut arvatakaan, miten onnelliseksi tulisin pullahtamisesta! Ihailen ja esittelen mahaani, pukeudun tiukkoihin trikoopaitoihin ja ilmiselviin mammamekkoihin, annan vatsalihasteni rentoutua ja oikein pömpötän. Ja syön jatkuvasti, koska tyhjä maha pienentää myös vauvamahani. Sitten kuvittelen, että bussikuskikin hymyilee odottajan onnelleni.

Rehellisesti sanottuna tilaani ei kyllä vielä voi arvata hyvällä tahdollakaan, vaikka itse näen muutoksen selvästi. Hyvää tarkoittavat ilonpilaajat nauravat, että ”vai raskaana, no ei kyllä YHTÄÄN huomaa vielä, niin hoikka olet!” Ja minä mustenen mielipahasta. Sen sijaan Mies tietää ja huomaa - ja saa minut onnen kyyneliin, kun silittää mahaani rakastaen. Siellä se pieni on, ja kasvaa koko ajan isommaksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (8)

Alanis
1/8 | 

mullakin tissit kasvoi tosi aikaisessa vaiheessa, viikolla 7. Uusia rintsikoita pääsi hankkimaan on jo silloin, nyt vaan miettii että kun ne kasvaa lppuraskaudessa vielä 1-2 kuppikoon ja synnytyksen jälkeen 1 koon, niin näistähän tulee hillittömät melonit!

Mahastakin iloitsen, vaikka se taitaakin olla vaan turvotusta tällä hetkellä.

Carima
2/8 | 

Luin kolme viimeistä kirjoitustasi putkeen, kun en ole taas vähään aikaan ehtinyt ja kylmät väreet kiirivät selkääni pitkin sekä kyyneleet tulivat silmäkulmiini!!! Ihanaa että kaikki on hyvin ja saat nauttia raskaudesta tästä eteenkin päin :)

Itselläni on ollut viime viikko sellainen olo, että nyt on tärpännyt vihdoin meilläkin ja tänään kävin ostamassa testin. Se saa odottaa huomisaamuun, jolloin meinaan sen tehdä. Siihen asti vielä jännitetään :D

keltanokanhautomo
3/8 | 

Voi Carima, pidän peukkuja puolestasi!
Ja Alanis, tuota en tullut ajatelleeksi: että tämä pomppumeininki vain tästä voimistuu?! Onneksi Keltanokan kuppien lähtötaso on niin maltillinen, ettei ongelmia riittävän suurien kokojen suhteen ole odotettavissa. ;)

emäntä
4/8 | 

Heh! Mä en ole joutunut vielä rintsikkaostoksille, mutta itsestä ainakin tuntuu, että rinnat olisi painavammat ja kasvaneet. Ei niistä kyllä edellisissäkään raskauksissa ole mitkään meloonit tulleet.

Me käytiin tänään ultrassa ja kaikki oli hyvin. <3 Minäkin hölmö olen tänään kaivanut kuvat vaikka kuinka monta kertaa esille ja palannut takaisin siihen hetkeen. :)

Vitsit, muakin rupes jännittämään Cariman puolesta!

Carima
5/8 | 

Nyt ei tarvitse enää jännittää!!! Haamuviiva tuli tänään aamulla testiin eli raskaana ollaan :D En oikeastaan odottanutkaan sen vahvempaa viivaa, koska kiertoni on epäsäännöllinen ja tänään olisi ollut säännöllisen kierron ensimmäinen päivä. Tietysti ensi viikolla ajattelin vielä tehdä varmistustestin, mutta olot on niin selvät että uskon tuota haamuakin :)

Rouva X
6/8 | 

Onneksi olkoon Carima ja kaikkea hyvää jatkossakin!!! Vähänhän tämä masentaa, kun ei itse pääse edelleenkään osallistumaan mahan kasvatukseen muuten kuin grilliruuilla ja mansikkakakuilla, mutta olen kyllä aidosti iloinen teidän kaikkien puolesta! Toivoa te annatte:)

Onko teille muutes käyny projektin aikana, että tihuutatte verta viikon ajan kierron puolivälissä ja paria päivää ennen normaalia menkkojen alkamispäivää...? Että pitäskö tässä huolestua ja soittaa jo kovasti lekuriaikaa vai ootanko pari päivää, että tuleeko se Täti punainen sieltä normaalilla teholla vai mitä tässä tapahtuu?

emäntä
7/8 | 

Onneksi olkoon Carimalle todella paljon!

(laitoin muuten tuohon kotisivu-kohtaan mun blogiosoitteen, jos joku haluaa siellä tulla piipahtamaan ;) aukee kai mun nimeä klikkaamalla..? )

sipsi
8/8 | 

heh, muistan niin sen pomppufiiliksen ja sitten tuntuu, että ne on kokoajan siinä näkökentässä... Mies kaiholla nykyisin muistelee, kun olen palannut B:ksi raskaus- ja imetysajan E:stä! Miestä harmittaa, ettei Niistä otettu kuvia;D

Ja nimenomaan ne vaan kasvaa ja kasvaa läpi raskauden, tosin maltillisemmin alkupyrähdyksen jälkeen.

Onnellista pömpötystä ja pompotusta!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Hae blogista

Blogiarkisto

2013
2012
2011