Tässä teille arvuuteltavaa. Mitä näkyy kuvassa? Ei, se ei ole Nasan kuvaa aurinkomyrskyistä tai kuun pinnalta, se on minun kohtuni.  Älkää kysykö missä se tuossa on ja mitä siinä pitäisi nähdä, en minä vaan tiedä. Sen herra Tohtori jaksoi selittää, että normaali se kohtu ei ole ja siksi Kätilöopiston lääkärit odottavat minua vastaanotolle kahden viikon kuluttua. Kiittelin Tohtoria, kun oli ("ihan omasta mielenkiinnostaankin!") ottanut minut vastaan vielä kerran. Kuinka kornia, tiedän. "Kiitos kun viitsit vielä vilkaista jalkoväliini, kiitos!"

Noniin, puhtaita papereita ei siis saatu vieläkään, vaikka parin viikon takainen niagara oli jotakin saanutkin aikaan - kupla oli sentään hävinnyt. Jotakin mielenkiintoista Tohtori kuitenkin mainitsi kuin ohimennen, aikansa ultrasauvalla tökittyään: uusi munasolu matkalla munasarjasta kohtuun. Ymmärtääkseni se tarkoittaa, että kaikesta huolimatta minä sentään ovuloin. Ha! Sinut on nähty, munasolu. Siimahännät käykööt taistoon.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (2)

Carima

Vai ei ole normaali :( Tarkoittiko tuo sitten, että epämuodostunut vai km:n jäljiltä epänormaali?!??

MUTTA positiivista että ovulaation bongasitte!!! Silloin raskautuminenkin on mahdollista :) Nyt vaan peitot nopeasti heilumaan ja sitä munasolua piirittämään :D

keltanokanhautomo

Carima, kiitos tsempeistä. :) Ymmärsin niin, että kohtu ei ole "vieläkään normaali", eli kaipa se tarkoittaa ettei ole kaavinnasta palautunut kunnolla. Kuka näistä ymmärtää, en minä ainakaan... Täytyy vaan ottaa mitä annetaan ja koittaa luottaa asiantuntijoihin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Hae blogista

Blogiarkisto

2013
2012
2011