Maijalla on taas flunssa. Limainen, yskittävä flunssa, mutta ei onneksi kuumetta. Viime yönä valvoin pienen kanssa yli tunnin, kun hän ei vain saanut unen päästä uudelleen kiinni. Otin sen sohvalle viereeni ja kaappasin tiukasti kainalooni, se auttoi. Kipulääkekin helpotti oloa. Positiivista on se, että edes flunssan tulo ei pakottanut aloittamaan yöimetyksiä uudelleen. Minähän pelkäsin unikoulun aloittamisen aikaan sitä, horjuuko päätökseni sitten, jos vauva sairastuu. No, onneksi Maija ei eleelläkään ilmaise, että kaipaisi maitoa yöllä. Itkeskelee nyt kipeänä huonoa oloa, tyyntyy syliin, mutta ei hamua rintaa tai käänny sitä kohti. (Toki puen varmuuden vuoksi paitaa päälle yöllä, ettei tule väärinkäsityksiä.) Vettä olemme tarjonneet varmuuden vuoksi, ja muutama hörppy on kelvannutkin.

Yöt siis jatkuvat yösyöttämättömyyden kannalta loistavasti, mutta flunssan vuoksi hieman katkonaisemmin kuin hetki sitten. Päivällä meininki on hyvä, ja ruokakin maistuu flunssasta huolimatta melko hyvin. Uusinta uutta ruokailurintamalla on jalkojen nostaminen pöydälle.

Neliraajatyyli

ps. Kuten aiemmin arvelin, unikoulutuksen tuomat pitkät yöunet ovat heräilyyn tottuneelle päälleni järkytys: nyt kun saan usein nukkua kuuteenkin asti ilman heräämistä, olen aamulla aivan jumissa. Enkä juo enää (lällyä) aamuteetä vaan hyppään suoraan kahviin.

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hae blogista

Blogiarkisto

2013
2012
2011
Sisältö jatkuu mainoksen alla