On jotenkin uupunut olo. Tai ei oikeastaan niinkään väsynyt, ennemminkin kyllästynyt. Raskautumisen mahdollisuus näyttää tällä hetkellä kovin olemattomalta, vaikka sainkin tietää ovulaatiosta oikein lääkärin tarkastuksen kautta. Tärppipäiviin osui vatsataúti/ruokamyrkytys, eikä se - uskokaa pois - tehnyt oloani kovin hedelmälliseksi. Siitä on hekuma kaukana, kun mahassa kiertää ja heikottaa. Kuvotuksen tunne myös muistutti ikävästi alkuraskauden pahoinvoinnista, mikä tuntui samaan aikaan haikealta ja epähoukuttelevalta.

Täsmätuhoisku yrityksellemme oli Miehen kuumetauti juuri h-hetkellä. Keitettyjä siimahäntiä. Ja jos nuo urheat pikku otukset olisivatkin selvinneet kuumeesta hengissä ja munasoluni luo, niin tuskinpa kohtuuni mikään pystyy nyt tarttumaan. Kun tuo ultraäänikuvakin on yhtä mössöä. Tällainen peruspessimistinen sunnuntaiankeus tänään. Ei mitään lisättävää. Plaah.

Kommentit (7)

Rouva X
2/7 | 

Paljon halauksia täältä ja tsemppiä! Ei varmastikaan ole mitään herkkua omistaa "erikoinen kohtu" ja odotella lääkäriaikaa ja tarkempaa tietoa :( Mutta sua ainakin tutkitaan hyvin ja tiedät, että oot jo kerran ollut ihan oikeesti raskaana ni se on mahd. uudelleen. Ainakin mulle se antaa lohtua, että jos on kerran onnistunut niin miksei toistekin ja toivottavasti sillon pysyvämmin.

Mun menkat pitäis kai (nykyään en ole kiertoni kulusta yhtään selvillä) alkaa ihan pian, jos ovat alkaakseen. Vielä en ole uskaltanu testiä tehdä, koska en halua nähdä vaan sitä yhtä viivaa ja ainahan se tulos on myöhemmin varmempi...Itsekidutusta pahimmillaan, tiedän.
Olo ei ole ollenkaan sellainen kun se silloin viimeksi alkuraskaudessa oli, joten toiveet on aika matalalla, mutta kuitenkin ne on vielä olemassa niin kauan kun toisin todistetaan...

Carima
3/7 | 

Oih ja voih :/ Vähän samoilla fiiliksillä olin minäkin tuona sunnuntaina. Lauantaina en malttanut odottaa, vaan tein testin tietenkin sillä lopputuloksella että negahan sieltä tuli. Ja jos olisin jaksanut odottaa iltaan niin olisin saanut varmuuden -> tätihän sieltä tuli jälleen kyläilemään...että sellasta tänne. Mutta niinkuin Rouva X kirjoitti, niin mahdollisuudet on aina olemassa. Nyt vain nostamme päämme ja kävelemme pystypäin uuteen päivään! Aurinkoisia ajatuksia :)

Rouva X
4/7 | 

Carima, halauksia sullekin! Nyt saat taas ainakin pistää suuhusi mitä haluat ;) Jos se yhtään lohduttaa... Ensi kuussa uudella innolla! Nyt vaan ikävät ajatukset pois ja keväästä nauttimaan.
Oikein hyvää naistenpäivää teille kaikille!

Ruiskaunokki
5/7 | 

Meillä myös tehty täysin turha raskaustesti :/ Ovulaatiota metsästin kovasti kierron aikana, sitä en saanut ikinä kiinni, joten tottakai ajattelin, että olisko sittenkin tärpännyt jo?? Kun vielä siihen lisättiin muutaman päivän mittainen kuvotus, niin olin asiasta ihan varma: tämä on nyt SITÄ!!! Jo uittaessani testipuikkoa virtsaan olin ihan ihan varma että eihän nyt kuitenkaan, ja niinhän se oli. Ilmeisesti kuvotuskin oli jotain niskanpäälle pyrkivää vatsatautia (onneksi ei tullut). Nyt vaan odotellaan että tuleeko rättipäivät vai onko kierto taas sekaisin...

Hyvää naistenpäivää myös puolestani kaikille!! :)

keltanokanhautomo
7/7 | 

Kiitos teille ihanat tsemppaajani. :) Ja Ruiskaunokki, luepa uusin bloggaukseni. Kissalle saa olla kateellinen. Ollaan silti onnellisia hänenkin puolestaan. ;)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hae blogista

Blogiarkisto

2013
2012
2011
Sisältö jatkuu mainoksen alla