Tuntuu oudolta, kun ei tunnu miltään. Olo on pirteä, ruokakaan ei enää kuvota ja farkut mahtuvat edelleen päälleni. Olen alkanut epäillä koko raskautta. Ehkä olen kuvitellut kaiken?

Kaikesta valistuksesta ja perehtymisestä huolimatta luulin, että raskaaksi tultuani alkaisin melko pian näyttää raskaana olevalta. Että vaikkei maha kasvaisikaan heti valtavaksi, tulisi siihen edes pieni paljastava kumpu pian. Siis suunnilleen parissa päivässä. Ei kyllä taida muillakaan olla asiat ihan hallussa: mennessäni magneettikuvaukseen erään jalkavaivan vuoksi kerroin mieshoitajalle, että olen raskaana. Hän kysyi, monennellako kuukaudella. Olin kuudennella viikolla ja hei, silloin en ollut vielä syönyt itselleni tällaista turvotusta.

On kummallista olla viikkokausia raskaana ilman, että se mitenkään näkyisi ulospäin. Mikään ei kerro ulkomaailmalle, että käytökseeni on syy. Ai mihin käytökseen? No, siihen että alan itkeä kun näen pienen lapsen itkevän. Tai että ravintolapöydässä tuijotan naapuripöydän pihviannosta himoiten. (Olen muuten kasvissyöjä.) Tai että olen yhtäkkiä kiinnostunut kaikesta, mikä liittyy ensi juhannukseen. (Silloin se syntyy! Jos syntyy! Hui!)

Haluaisin jonkin varmistuksen siitä, että minussa todella kasvaa joku pieni. Ensimmäiseen ultraankin on vielä yli kaksi viikkoa. Huhuu siellä, voisitko heittää voltin niin ehkä tuntisin sinut? On niin hiljaista.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (8)

nupsu
1/8 | 

Voi että toi tunne onkin tuoreessa muistissa en voinut uskoa millään että olen raskaana,vaikka oli oloja,rask.testi näytti positiivistä,käynyt lääkärissä ym.. en ennenkuin oli omin silmin nähnyt ekassa ultrassa että siellä tosiaan on jotain.:) en vielä senkään juälkeen oikein kunnolla..ehkä juuri siksi ettei se maha ollut niin näkyvillä vielä,mutta kyllä se kasvaa vielä.Ja ekat potkut tunsin jo vk 17-18.! onnea odottamiselle!

Cherry
2/8 | 

<3
Kyllä se siellä kasvaa ja rupeaa ulospäinkin näkymään jossain vaiheessa! Ihan pian, yhtäkkiä,huomaatkin, että sinulla on pieni kumpu, vauvamaha. Ulkopuolisille asia vahvistuu viimeistään puolenvälin tietämillä. Tosin takit peittävät vähän turhankin hyvin ;-)

Melina
3/8 | 

Heippa! Minulla aivan sama juttu, 11 viikko meneillään, eikä oikeastaan mitään mistä ulospäin raskauteni näkyisi. Tosin maha vain turvoksissa hyvän ruokahaluni takia. :)

keltanokanhautomo
4/8 | 

Hih, hauska kuulla että muillakin turvottaa. Luepa uusin postaukseni. ;)

Orppa
5/8 | 

Kiitos hauskasta blogista! Täällä toinen 28 vee keltanokka, 11. viikolla. :) Hallelujaa kun oletkin voinut laittaa sanoiksi kaiken tämän!

Juhannuksen tienoilla sitten tiedetään jo kaikesta paremmin - eikä mistään mitään. :D

ninni
6/8 | 

hehehe.:D Älä huoli kyllä se masu sieltä alkaa kasvaa ja varmaa jossai välissä niin nopsaa ettei pysy perässä.Itsellä nyt raskausviikkoja jotain 18 ja masu näkyy jo pikku kumpuna.:) Ultarassa käyny jo kolmesti ja oli eka kerralla tosi ihana ja mahtava nähä että siellä joku papu kasvaa.:)Ja nyt jo kasvanu hurjana siihen nähen.Mulla jo huomaa aika hyvin että pientä massua että malttia nyt vaa.:)

ninni
7/8 | 

Niin ja nupsu: Mä kans vähä arvellu että oon tainnu muutaman ekan pienen potkun tuntea jo parisen viikkoa sitten.:) Ja nyt tuntuu välillä kans.Ensimmäinen raskaus vaan niin ei oikeen oo varma onko se sitä vai ei.:D Onko sulla millasta tuntemusta?Viiltävää,kuplivaa?:)

Ninneli
8/8 | 

Turhaan murehdit. Minulla masu on näkynyt molemmissa raskauksissa vasta viikoilla 18. Olen hoikkavartaloinen, joten kuvittelin, että se näkyisi heti. Vain pari viikkoa "pullahtamista" ennen tunsin vastan kiinteytyvän. Sitten kerran saunassa mies sanoi, että ompa sun masu mennyt pyöreäksi. Siitä lähtien se vain jatkoi kasvuaan ja loppuvaiheessa tuskastelin sen kokoa. Nauti vielä siitä, että saat kengät jalkaan ilman hikeä :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hae blogista

Blogiarkisto

2013
2012
2011