Suin päin menin ja aloitin blogini ilman että edes olisin esitellyt itseäni. Korjattakoon virhe nyt heti. Älkää ahdistuko, luvassa ei ole mitään vaivaannuttavia vessapaperin repimistä sisältäviä tutustumisleikkejä, vaan silkkaa faktaa. Hei vaan hei teille kaikille!

 1. Olen hengaillut tässä maailmassa 28 vuotta ja rapiat päälle, ja pidän siitä mitä olen nähnyt. Olen kyllä ollut pahuksen onnekaskin: olen ponnistanut turvallisesta kodista, saanut eteeni terveyttä ja hyviä ihmisiä, ja löytänyt asioita joista nautin.

 2. En ole niin sanottu lapsi-ihminen. Ajattelin, etten välttämättä edes halua lapsia, kunnes törmäsin Mieheen. Se oli siinä.

 3. Mies on kahdeksan vuotta minua kypsempi, viisas ja vastuuntuntoinen rapu.

 4. Hoidan eläimiä töissä ja kotona. Töissä saan siitä vähän palkkaa, kotona paljon iloa.

 5. Valmistun jouluna yliopistosta filosofian maisteriksi. En vielä tiedä, mikä minusta tulee isona - tällä hetkellä varmaa on vain se, että minusta on tulossa iso.

 6. Koska olemme opiskelijoita, emme varsinaisesti kylve rahassa. Yritämme uskoa, että vauvan kunniallisesta hoidosta voi selvitä ilman omaisuuksia.

 7. Inhoan kylmyyttä ja pimeyttä. Inhoan myös julmuutta, pessimismiä ja hiihtämistä. Ei välttämättä tässä järjestyksessä.

 8. Itken liikutuksesta helposti. Upeaa Anna-Leena Härköstä lainatakseni: Itken kun bussikuskit tervehtivät toisiaan. Viime aikoina olen kyynelehtinyt vielä paljon herkemmin kuin ennen.

 9. Rakastan syömistä ja syön melkein mitä vain. Normaalisti. Viime aikoina en.

 10. Olen yhdeksännellä viikolla raskaana! Se tuntuu välillä täysin absurdilta ja epätodelliselta, välillä maailman luonnollisimmalta asialta.

  + Minusta on ihanaa tietää, että sinä joku siellä jossain luet ajatuksistani! Kuka sinä olet?

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (9)

Carima
1/9 | 

Hei! Olen samanikäinen nainen ja kohta 8kk tytön äiti. Ajattelin seurata blogiasi ja innolla lueskella odotusajastasi :) Vähän vauvakuumetta ilmassa, mutta vielä ei ole sen aika. Kiva kuitenkin haaveilla ja lukea muiden odotuksesta.

keltanokanhautomo
2/9 | 

No sinähän olet sitten 8-kuukautisen äitinä jo konkari, ja voit naureskella tällaisen keltanokan ihmettelyille. :) Kiva kun luet, ja ihania vauvahaaveita sinulle!

spatz
3/9 | 

Ensinnäkin onnittelut!

Täytyy sanoa, että olen onnellinen, että tuo "onko siellä ketään" vaihe on jo ohitettu, nyt lähinnä tuskailen, että pysyisitpä pieni hetken paikoillas, että äiti sais nukuttua. :D Viikkoja itselläni on vasta kuitenkin 31, että on tässä olotilassa kestämistä ja nauttimista vielä hetkeksi.

Jaksamisia pitkälle matkalle! (Koska eihän se siihen 9 kuukauteen lopu..)

Avatara
4/9 | 

Hei, olen myöskin 28 vuotias ja 1,5 vuotiaan pojan äiti, ajattelin myöskin seurailla blogiasi... Pikkukakkonen siintää täällä jo haaveissa...

Nennu
5/9 | 

Mukavaa oli löytää hauskanniminen blogisi. :) Jään ilolla odottamaan jatkokuulumisiasi. Vasta haaveilen tuosta muutoksesta, jota nyt ihmettelet itsessäsi: raskaudesta. Olen 27-vuotias opiskelija ja toivon, että vaikka elämäntilanne on tämä (vuosia opintoja vielä jäljellä), saisin nauttia lähivuosina äitiydestä. Onnea, jaksamista ja ihanaa odotusta Sinulle! :)

Masukki
6/9 | 

Aivan mahtavaa, että törmäsin netin syövereissä blogiisi! Samaistuin heti ajatuksiisi, esikoista odottaessa olin aivan samanlainen.
Nyt odotan pikkukakkosta, viikolla 9. Melkein samoilla viikoilla siis mennään. Minun laskettuaikani on siis hieman sinun jälkeesi, mahtavaa päästä seuraamaan jonkun muun ajatuksia.
Itse olen 22-vuotias opiskelija. Mieheni on onneksi jo työelämässä.Itselläni on opiskeluja edessä vielä noin 2,5 vuotta. Esikoisemme täytti juuri 2 vuotta, hän on poika. Asustelemme Espoossa.
PS: Kyllä se maha sieltä pian esiin pomppaa

keltanokanhautomo
7/9 | 

Masukki, onpa hauskaa että menemme suunnilleen samoilla viikoilla! Kirjoittele ihmeessä tänne omiakin kuulumisiasi, on mukava vertailla "tilan etenemistä". :)

Ode
8/9 | 

Onnea odotukseen, tänään löysin blogisi ja koen samaistuvani sinuun melko hyvin. Olen 26 vuotias, en ole koskaan (siis todellakaan koskaan) leikkinyt nukeilla, saati muutenkaan haaveillut perheen perustamisesta ja nyt alkaa raskausviikko 16 olla käsillä! Mielialat vaihtelevat kauhusta iloon ja epäuskoisuuteen - onko siellä masussa oikeasti joku? Tuleva lapsosemme on toki harkittu ja haluttu, mutta meilläkin testi näytti plussaa jo heti toisella kierrolla :D

keltanokanhautomo
9/9 | 

Hei Ode, kiva kun luet blogiani! Onnea myös Sinulle kovasti raskauden johdosta. Ja niistä leikeistä, minulla oli lapsena yli seitsemänkymmentä pehmokoiraa (kyllä, 70!) ja muutama poni. Barbiet ja muut nuket ei paljon kiinnostaneet. ;)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Hae blogista

Blogiarkisto

2013
2012
2011