Vihdoin pääsin tietokoneelle, joka suostuu sensuroimatta lataamaan mahakuviani. Ilmeisesti omalla koneellani on jokin säädyllisyysmuuri päällä.

Tällainen on tilani nyt, suunnilleen viikon 39 puolivälissä.

Nettihuutokaupasta hankittu, ihanasti kulunut pinnasänky odottaa käyttäjäänsä. Tyypin eka unilelu myös.

Kauniita unia Tyypille

Tuntuu ihmeelliseltä, että jonain päivänä - piankin ehkä - tulemme kotiin oman pienen vauvamme kanssa. Kotiintulovaatteet on pakattu turvakaukaloon. Ne ovat toki oikeasti jonkin värisiä. Hihi.

Sairaalakassi on myös pakattu. Aiemmin olin huolissani siitä, saanko varmasti syödä synnytyksen aikana, jos haluan. Ainakaan eväiden puute ei ole este. Näillä kai juoksisi vaikka ultratuplamaratonin.

Sitten vielä vinkki kaikille, jotka ovat kyllästyneet tuijottamaan kuvista pelkkää keskivartalopömpötystäni. Vauva-lehden kuvaaja kävi ikuistamassa päästä varpaisiin turvonneen tilani vastikään. Lukekaahan loppukevään lehtenne siis tarkkaan. Vauvan sivuilla tavataan!

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (13)

Marianne
2/13 | 

Ihana sievä masu sinulla!:) itsellä viikkoja nyt 23+4 ja maha alkaa olla aika samankokoinen kun sinulla tuossa kuvassa... ja olo sen mukainen..huoh.. Mutta tsemppiä synnytykseen, kunhan sen aika koittaa!:)

Sipsi
3/13 | 

Pinkeeltä näyttää jo :D ja vielä muutama hetki jäljellä. Yritähän jaksaa loppumetrit ja tsemppiä synnytykseen!

Maija
4/13 | 

Heh, ihana tuo kuva eväistä! :) Itseä harmitti, kun synnytyksen puolessa välissä ei saanut kuin mehukeittoa, sillä verukkeella, että "jos tässä nyt jostain syystä joudutaan leikkaussaliin, niin on ainakin vatsa tyhjä". :) Nuo eväät on kyllä superhyvä lisä synnytyksen jälkeenkin, sillä ainakaan meillä sairaalaruoka ei ollut kummoista.

Tuli muuten mieleen yksi hauska neuvo, jonka kuulin synnyttäneeltä kaveriltani pari viikkoa ennen omaa synnytystäni: "Kannattaa ottaa rintsikat pois, kun vaihtaa sairaalakamppeet päälle. Sen jälkeen, jos/kun tippa laitetaan käteen, ei niitä saa pois kuin leikkaamalla." :D

Ihan pian, ihan pian teidän ihmeenne on maailmassa! <3

Ruiskaunokki
5/13 | 

Awwww... Kaunis yksiö teidän Tyypillä! :) Vauva -lehti meille tuleekin, ja se on tähän asti luettu erittäin tarkkaan, ja aion lukea myös jatkossakin!! :)

Rouva X
6/13 | 

Ihana masu! Ystävieni mahoihin verrattuna näyttää aika kohtuulliselta kantaa, mutta varmasti tuoki on jo tukala. Voi että, aivan täälläkin jo jännittää! On ollut ihana seurata raskausaikaasi, mistä ei enää ole paljoa jäljellä... Toivon sydämestäni Tyypille turvallista matkaa maailmaan ja äiskälle paljon voimia urakkaan!

Hanna
7/13 | 

Äärimmäisen kaunis maha!

Ja hyvät eväät!! Mulla oli kans evästä sairaalakassissa. Sit kotona synnytyksen käynnistymistä odotellessani ehdin moneen kertaan syödä ne ja aina piti ostaa uudet... Lopulta kannoin puolet niistä takas kotiin sairaalareissun (5 vrk) jälkeen kun en siellä niitä ehtiny syödä. :D Mulle ei kyllä tullu ruoka mieleenkään synnytyksen aikana, ei tullu kyllä mieleen juuri mitään muutakaan, sen verran valtaansaottava kokemus oli se.

Kati
8/13 | 

Ihana maha! Itse ihanasti unohtaneena kuinka tukala tuota on ollut itsellä kaksi kertaa jo kantaa.
Olen kanssa seuraillut masusi kasvamista ihan alusta lähtien. Ajattelin vain kommentoida ettei siellä synnytyksessä kyllä todellakaan niitä rintsikoita tarvitse. ;) Mulla ainakin molemmat lapset syntymän jälkeen laitettu paidan alle ja siitä hetken päästä maisteltu ensimmäiset maidot. Oih, aivan tulee haikea olo.

Tsempit loppuajalle ja nauttikaa ensimmäisistä hetkistä pikkuisen kanssa! Se on mahtavaa!

emäntä
9/13 | 

Oih ja voih! On se sielläkin h-hetki jo aivan käsillä. Mulla nyt tasan kaks viikkoa laskettuun ja olen itse aatellut, että ystävänpäivään mennessä meillä on vauva. Pessimisti kun ei pety. :D

Eiköhän noilla eväillä yhden pienen ihmisen maailmaan saata. Jaksamista loppumetreille ja itse koitokseen! Avoimin mielin vaan synnyttämään, niin hyvin se menee!

Ja masusi on tosiaan suloinen. <3

Sonya
10/13 | 

Ihania kuvia! Olen seurannut blogiasi aivan alusta asti, vaikken ole kertaakaan kommentoinutkaan.
Nyt kuitenkin halusin toivottaa teille paljon onnea tähän viimeiseen rutistukseen ennen varsinaisen vauvaelämän alkua. Olette kulkeneet pitkän matkan ja pian teillä on sylissänne ihana pieni nyytti <3 Minä odotan jännityksellä, että kumman värisiä nuo pinet kotiinlähtövaatteet ovat ;)

Ruiskaunokki
11/13 | 

Hmm.. jokohan jotain olisi tapahtunut, kun viimeisestä blogin päivityksestä on jo viikko...? :D

keltanokanhautomo
12/13 | 

Voi Ruiskaunokki... Ei. MITÄÄN ei ole tapahtunut. Pötsi on ja pysyy eikä mikään viittaa siihen, että tilanne olisi muuttumassa. Päivitykset tulevat nyt viikon välein, koska en voi Kelan tukien takia "työskennellä" eli kirjoittaa arkisin. Tänään siis tulossa uutta tekstiä, sunnuntain ratoksi. :) Kiva kun olet siellä kuulolla!

Tanja
13/13 | 

Mulla ainaki oli nälkä laitoksella ja söin kyllä innolla heidän ruokaa siellä! Ja sitä ruokaahan riittää, että ei siitä tarvi huolehtia etteikö ruokaa saisi. Ei se ruoka välttämättä mitään erityistä ole, mutta kyllä sen syö. Oli mulla jotain evästäki, mutta eipä niitä tullu syötyä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Hae blogista

Blogiarkisto

2013
2012
2011