Herra Tohtori keinauttaa ultraäänimonitorin minuun päin ja toteaa epäinnostuneesti: "Tollanen kupla siellä on. Voi olla jotain jäämiä edelleen. Tai voihan se olla uusi raskauskin."

Kupla. Sisälläni on kupla! Ja vielä oikeassa paikassa! Takerrun sanaan, maistelen sitä, pyörittelen ja taivuttelen. Kupla, kuplasta, kuplaan. Kuplani, kuplamme, meidän oma pieni kuplamme. Vaikka sanalla on pahaenteinen kaiku - kuplillahan on tapana poksahdella - tänään se hivelee korviani. Kupla on hyvä asia.

Tohtori lähettää minut taas verikokeisiin. Pääsen siis raskaustestiin jo ennen kuin kotitestiä voi edes tehdä. Sehän sopii! Tulokset olisivat valmiit parissa päivässä, mutta saisin ne sitten seuraavan viikon kontrollikäynnillä. Naurettavaa. Setä Tohtori kuvittelee, että jaksaisin odottaa sinne saakka. Tottakai kysyn tuloksia jo ylihuomenna. Tottakai teen kotitestin jo tällä viikolla. Ja tottakai (ikävä myöntää) kuukautisten alkaminenkin voi antaa vastauksen milloin tahansa. Mutta kupla. Onhan sekin jo jotain, eikö?

Kommentit (3)

Carima
1/3 | 

Oiskohan se sitä itseään?? Ja kyllä mäki soittaisin!!! En meinannu tuolilla pysyä kun luin tämän tekstin :DDD Olispa se ihana ystävänpäivälahja <3

Jännittää sun puolesta :)

sipsi
2/3 | 

Meidän pikkukuplasta tuli vauva 9kk myöhemmin!

Voi, kun toivon teidän kuplallenne samaa tulevaisuutta!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hae blogista

Blogiarkisto

2013
2012
2011
Sisältö jatkuu mainoksen alla