Viikon uusi kokeilu oli hyppykiikku (vai mikä sen nimi nyt on), jossa Maija pääsi suosikkiasentoonsa eli seisaalleen.

Koiramme kävi muuten järkyttyneenä katsomassa, että "nytkö se nousi pystyyn!". Koiruus kun on toistaiseksi ottanut iisisti ja luottanut siihen, ettei tuo riiviö pääse kiusaamaan. Kahdella jalalla hoippuminen ilmeisesti ennakoi sitä, että jonain päivänä koiraparka saa kyytiä. Toisessa kuvassa vinkki kaikille Manducan tai muun kantovälineen käyttäjille:


Amarillossa

Kun menette syömään ravintolaan, sitaiskaa servietti näppärästi repussa nukkuvan vauvan päälle. Näin ei tarvitse varoa ruoan putoilemista haarukasta. Huom! Älkää kuitenkaan kokeilko kuumalla keitolla. Lopuksi kuva pienestä väsyneestä juhlijasta, joka serkkunsa syntymäpäivien jälkeen simahti pitkille iltapäiväunille heti kotiin tultuamme. Nukkuva lapsi vain on aina niin suloinen.

Kommentit (3)

jenni
1/3 | 

Voi toista ku hän on söpö!

Miten ruokailu sitten tosissaan onnistui napero Manducassa? Saitko kaiken suuhun vai tuliko servetti tarpeeseen?

keltanokanhautomo
2/3 | 

Paperista löytyi laskunmaksuvaiheessa vain muutama tippa paholaisenhilloa, eli melko vähin vahingoin onnistuin lappamaan sapuskat suuhuni. Ja taas kerran hotkin hirveää vauhtia, kun halusin syödä "rauhassa" kahdella kädellä ennen kuin beibi heräisi - ja eihän se herännyt edes siinä vaiheessa, kun siirryimme jäätelökioskille. Turhaan hotkittu.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hae blogista

Blogiarkisto

2013
2012
2011
Sisältö jatkuu mainoksen alla