Tajusin juuri, miksi vaipoissa on kuvia. Ei se vauva niitä ylety  juuri katselemaan. Ne ovat minua varten.

Avasin uuden vaippapaketin ja kas, uudet kuvat! Miten piristävää. Ja taas jaksaa vaihtaa. Kuusi, seitsemän, kahdeksan kertaa päivässä. Huomennakin.

Nalleja!

Kommentit (6)

Marianne

Tästä syystä minä rakastan kestovaippoja..:) niissä on niin ihania värejä ja kuoseja että vaipanvaihto ja se pesurumbakin on kerrassaan ihanaa kun saa niitä hypistellä ja katsella.

keltanokanhautomo

Totta, kestovaipat näyttää ihan mahtavilta! Mutta sä sait noi kotityöt kuullostamaan vähän turhankin glamorööseiltä. ;) Ei ny hehkuteta liikaa, ei se pyykinpesu kuitenkaan mitään herkkua ole. :)

Tiina

Kestovaipat on joo nättejä ja niitä on kiva hypistellä, kun ne on puhtaita. Mutta kun niistä pesee megakakkoja, jotka tietty levis pitkin reisiä ja selkää, kuosien ihanuus unohtuu ja vauvan peppua vasten menee kertakäyttövaippa, joka pitää kakat vaipan sisällä.

Marianne

meillä nyt yksi lapsi kestoitettu ja toinen menee nyt ja YHTÄÄN kakkaa ei ole tullut yli vaipoista..:) eli ei ne aina falskaa nekään.

YouGo

Tämäkin kertakäyttövaippa palaa tulevaisuudessa jätteenpolttolaitoksen uunissa tuottaen sähköä ja kaukolämpöä. Toki viherhirmujen yhteisö voi torpata tämän(kin) järkevän tavan hyötykäyttää jätteitä ja vaippa todella katoaa merten jätepyörteisiin.

Seuraa 

Hae blogista

Blogiarkisto

2013
2012
2011