Keväässä mahtavaa on kaiken turhemman lisäksi tietenkin se, että on syy käyttää aurinkolaseja. Niiden taakse peittyy kätevästi äidin meikkaamattomat, väsähtäneet silmät ja nyppimättömät kulmatkin. Coolia ja helppoa. Harmi että sisätiloissa lasien käyttö on vain junttia.

Kirkas huhtikuun aurinko ja vielä yllättävänkin korkeat hanget häikäisevät myös lasta, ja siksi kaivoimme Egyptin-matkatavaroiden joukosta esiin taaperon omat arskat. Matkalla tyyppi ei kyllä suostunut pitämään laseja hetkeäkään nenällään, mutta kotona se yhtäkkiä hokasi, että lasithan on aikas päheet. Nyt koiranulkoilutus- ja kauppareissumme sujuvat siristelemättä, kun molempien naamalla keikkuu suojukset.

Kevään tulon huomasi muuten siitäkin, että lapsi heräsi päästä peppuun asti hikisenä päiväuniltaan. Kyllähän keltanokkaäiti toki tiesi, että kevään tullen lämpötila tapaa nousta ja vaatteita voi vähentää, mutta jotenkin päiväunivarustus jäi talviasetuksille. Lapsi heräsi kumman nopeasti päiväuniltaan aurinkoiselta suojaisalta terassilta. Makuupussista. Toppahaalari päällä.

Ja mikä syyllisyys ja häpeä. Se meinasi varmaan saada lämpöhalvauksen!

Mistä tulikin mieleeni, että pitää vielä kertoa tilanteemme terveysasioiden suhteen: Itse olen toipunut jalkaleikkauksesta melkein täysin, ja pystyn kävelemään normaalisti. Juoksulenkeille ei kuitenkaan ole vielä asiaa, ja olenkin peruuttanut Helsinki City Run -ilmoittautumiseni. Ei kannata maalata kannustuskylttejä, kaverit. 

Maijan matkaripuli puolestaan jatkuu edelleen (pahoittelut sille kommentoijalle, joka on kyllästynyt kakka-aiheisiin bloggauksiimme!). Vakuutusyhtiössämme hurrataan, kun postittelen sinne yhä uusia laboratorio- ja lääkärinpalkkiokuitteja. Diagnoosivaihtoehtoja on kai muutama - antibioottien aiheuttama järkytys ruoansulatuselimistössä, virus, yhtäkkinen allergia, parasiitit... Niin, parasiitit. Tähän kohtaan pitkä yöööööööööööööööööök. Kamala ajatus, että pienessä kullannupussamme voi olla jotain loisia. Ei noin söpössä tyypissä voi!

Totuus selvinnee tänään. Lääkärin soittoa odotellaan.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (4)

2/4 | 

Voih.. noita parasiitteja mä aina eniten pelkään, just lapsilla. Kerro ihmeessä miten kävi! Mielenkiintoista kuulla, mikä pienellä on ja mikä avuksi. Tsemppiä ja paranemisia! Tämäkin on tosi kiva blogi ;) Jatka samaan malliin!

Keltanokka
Liittynyt14.2.2013
3/4 | 

Kiitos - tsempeistä ja kehuista! :) Diagnoosi ei vieläkään selvinnyt, joten tutkimukset jatkuvat. Kerron ensi viikolla tarkemmin, kunhan asia etenee. Nyt aurinkoista viikonloppua kaikille teille!

4/4 | 

Harmi ettei selvinnyt. Kertoisiko siis siitä, että on "vain" joku sitkeä virus. Jaksamista teille! 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hae blogista

Blogiarkisto

2013
2012
2011