Koska armas Kelamme katsoo, että äitiyslomalla ei sovi tehdä töitä muulloin kuin sunnuntaisin, pyhitän tästedes lepopäiväni blogipäivityksille. Mistä tulikin mieleeni, että Kela voisi ihan hyvin ohjeistaa meitä myös välttämään kaikenlaisia kotitöitä arkipäivinä. Määräisivät kaikki hommat Miehelle, eikä päätöksestä voisi valittaa. Laitan hakemusta menemään ihan kohta... Joka tapauksessa, sunnuntaisin ja muina pyhäpäivinä tänne voi siis ilmestyä enemmänkin tekstiä, kun päästän viikon aikana kertyneet patoutumat valloilleen.

Tällä kertaa haluan hehkuttaa teille kuntosaliharjoittelun autuutta. Käyn harvakseltaan, siis noin kerran viikossa, lähiuimahallimme kuntosalilla pumppaamassa rautaa. (Niin, siis istun niissä laitteissa ahterillani ja heiluttelen vipuja edestakaisin. On nekin rautaa.) Joka kerta koen saman ohhoh-elämyksen: täällä minua ei vaivaa mikään kipu eikä ärsytys, täällä olen terve ja onnellinen! Olen yhdeksännellä kuulla raskaana ja pystyn harjoittamaan lihaksiani kuten normaalit ihmiset! Maha ei supistele, koska en hötkyile eteenpäin enkä tee koko vartaloa samanaikaisesti kuormittavia liikkeitä. Saan rasittaa yhtä lihasryhmää kerrallaan ja hiki nousee sopivasti pintaan. Oi autuutta!

Tässä tilassa olen myös jollain tapaa rauhoitettu riistaotus. Kukaan niljakas salikarju ei yritä yhtään mitään – eikä kyllä ne asiallisetkaan nuoret miehet juuri häiritse. Naiset vilkuilevat vatsaani kuka osaa ottaen, kuka iloisesti hymyillen, joku ehkä kadehtienkin. Ja pukuhuoneissa lapset tuijottavat minua suu auki, kasvoillaan puhdas ”mikä tota naista vaivaa?!”-ilme. Minun ei myöskään tarvitse hävetä kevyitä vastuksia ja lyhyitä sarjoja, koska hei, minähän olen lähes synnyttämässä.

Aion nauttia salikäynneistä loppuun saakka, jos vointini pysyy näin hyvänä eikä lääkäri hommaa kiellä. Synnytyksen jälkeen täytynee pitää ennaltamäärittelemättömän pitkä toipumistauko, mutta vielä joskus palaan hientuoksuiseen paratiisiin. Sitten kun olen itse tolpillani ja vauva pärjää isänsä kanssa hetken.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Hae blogista

Blogiarkisto

2013
2012
2011