Täytin 29 vuotta muutama päivä sitten. Odotetuin lahjapaketti tuli Kelasta: äitiyspakkaus! Vaikka olin tutkinut paketin sisältöä internetistä etukäteen, olin suhteellisen täpinöissäni pyöräillessäni lähimpään postikonttoriin noutamaan lähetystä. Niin, pyöräillessäni. Kokeneemmat teistä jo huomaavat lauseessa piilevän katastrofin. Ei, äitiyspakkausta ei haeta pyörällä! Se paketti ei ole mikään söpö pieni rusetein koristeltu vauvanvaateboksi. Se on valtava. Se painaa lähemmäs kymmenen kiloa, ja sitä ei todellakaan sidota pyörän tarakalle. Parempi olisi varata vähintään tila-auto tai peräkärry sille reissulle.

Tässä siis vinkki muille odottajille: tilatkaa pakkaus ajoissa. Näin ollen pääsette noutamaan pakettia silloin, kun oman ruhon liikuttaminen ei vielä ole ylivoimaista, ja jaksatte ehkä kantaa laatikon lähimmälle bussipysäkille tai autoon. Myöhemmillä viikoilla en olisi siihen pystynyt, ja nytkin kohtuni ilmoitti supistelemalla, että tällainen ei vetele. Vaihtoehtoisesti voitte tilata paketin sitten kun muistatte (jos todella pystytte suhtautumaan asiaan niin välinpitämättömästi) ja laittaa miehen/vaimon/ystävän/naapurin asialle.

Noutamisen arvoinen tuo paketti kuitenkin on. Paljon perusvaatteita sikäli laimeissa väreissä, että niitä on helppo yhdistellä toisiinsa ja itse ostettuihin. Laadukkaan oloinen talvihaalarikin, joka kyllä on niin iso, että lapsemme menee varmaan kouluun se päällään. Eniten ilahduin söpöstä ruokalapusta. Tuo kaulassa se pieni sitten mussuttaa banskuja ja kasvispataa! Aika liikkis ajatus.

Kommentit (2)

sipsi
1/2 | 

Jep, hoksasin heti tuon pyöräilyjutun:D

Se on muuten tosi kätevä se laatikko sitten, kun alkaa säästellä vaatteita seuraavalle tai vauvamuistoja teineille näytettäväksi.

Tuosta toppapuvusta sen verran, etten ekan kanssa vielä tajunnut, että senhän voi laittaa vaikka vastasyntyneelle päälle! Tokan kanssa otettiin heti käyttöön. Käänsin vain hihoja sopivan verran sisäänpäin ja lahkeet kokonaan puvun sisälle lisälämmikkeeksi. Huppu on tosi hyvän mallinen, ettei haittaa vaikka käyttäjän pää olisikin aluksi pieni. Saa nimittäin kaupoista hakea yhtä pehmeää, lämmintä ja vielä kaunistakin pukua. Kaksi vetoketjua on ihan ehdoton juttu, kun survoo toppapukupäällä olevaa beibeä turvaistuimeen, saa siis helposti auottua hengitys aukon pikkuiselle:)

Edelliseen päivitykseesi vielä kommentti, että ihana maha!

saku
2/2 | 

Mie kävin pyörällä hakemassa kans :D mut oonki meiän perheen raskaana olematon puolisko.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hae blogista

Blogiarkisto

2013
2012
2011
Sisältö jatkuu mainoksen alla