Kun aloitin tämän blogin kirjoittamisen, olin yhdeksännellä viikolla raskaana. Tästä oli tarkoitus tulla odotusblogi, jossa voisin jakaa raskaana olemiseen ja äidiksi tulemiseen liittyviä tunteitani teidän kanssanne, hyvät lukijani. Sitten luonto muistutti minua rankalla tavalla siitä, että mikään ei ole varmaa.

Yhtäkkiä olemme lähtöpisteessä. Odotusta tämäkin silti on: nyt odotan kaavinnan jälkitarkastusta, ensimmäisiä kuukautisia, lupaa yrittää uutta raskautta. Sitten onkin edessä ovulaation odotusta, kuukautisten alkamisen pelkäämistä... Ja jonain päivänä taas se kahden minuutin odotus: raskaana vai ei. Jostakin tuollaisesta kahden minuutin hetkestä alkaa sitten toivottavasti se varsinainen odottaminen.

Pelkkää vartomista tämä talvi ei kuitenkaan saa olla, sillä odottavan aika on tunnetusti järkyttävän pitkä. Aionkin virikkeistää itseäni ainakin viettämällä terveystammikuuta - nyt alkaa nimittäin tämä paisuminen riittää. Luvassa on siis paluu lenkkipoluille ja kuntosalille sekä ero karkkihyllyistä ja pullamössöstä.

Lähteekö joku mukaan haasteeseen? Tammikuuhun on toki vielä hieman aikaa. Vielä hetken voin siis parannella flunssaani ja paikkailla henkisiä haavojani syömällä suklaata aamiaiseksi ja irtokarkkeja iltapalaksi. Herkullista ja harmonista joulua kaikille!

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (1)

saku
1/1 | 

Uusi vuosi on aina hyvä ajoitus tervehenkisille lupauksille :) Meidänkin kotitaloutemme aloittaa vuoden vaihteessa karkkilakon ja raivokkaan liikunnan. Ihan oikeesti :P Hyvää joulua kanssa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hae blogista

Blogiarkisto

2013
2012
2011