Nyt menee kyllä jännäksi. Tulosta ei ole edelleenkään, mutta oikein mukavia positiivisia merkkejä kyllä. Iik! Joku saattaa muistaa, että ilmoittauduin alkukeväästä leikkausjonoon saadakseni patin pois jalastani (ja muuta ajateltavaa). Odotettu toimenpideaika koitti eilen. Olin käytännössä melkein leikkauspöydällä, kun ilmeni, että puudutuksen sijaan leikkaus pitäisikin tehdä nukutuksessa. Jep jep, passaa minulle, mutta yksi juttu: teoriassa voin olla raskaana. Selitin kaiken ovulaatiosta ja piinapäivistä ja tuntemuksistani, ja kirurgi lähetti minut verikokeisiin. Tulos tulisi samana päivänä, ja lääkäri soittaisi sen minulle. Kävin ojentamassa käteni ja lähdin töihin odottamaan.

Ja sitten se soitto tuli. Mitään varmaa ei voitu sanoa, mutta raskaushormoni Hcg oli neljä. Siis neljä. Ei alle nolla (kuten toisen kaavinnan aikaan), vaan kokonaiset NELJÄ mitä-lienee-yksikköä. Ei ne neljä hienoa pikku raskaushormonia voi tyhjästä tulla. Jotain on meneillään. Minussa. Minun omassa kovia kokeneessa kohdussani! Kotitestitulos oli kuitenkin tänä aamuna negatiivinen. Mutta eipä ollut vielä oikea aika testatakaan. Palaan siis asiaan lähipäivinä. Nyt keskityn moninkertaistamaan Hcg-hippujani.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (8)

Ruiskaunokki
1/8 | 

Ehkä neljä on sun onnennumerosi ;) Eihän ne lukemat tosiaan tyhjästä voi tulla!! :) Täällä laitetaan peukut pystyyn ja jännitetään vielä enemmän!!

Rouva X
2/8 | 

Onpa jännittävää! Tässähän aivan unohtaa oman piinansa, kun jännittää niin sun puolesta :D Hyvin lupaavaa tosiaan, mutta ei nuolaista ennenkuin tipahtaa. Tsemppiä!

sipsi
3/8 | 

Jihuu! Ja nyt kun sitten pitäisi pysyä vielä hetken rauhallisena vai?

Minä en ainakaan pystynyt muuta ajattelemaankaan. Ja sitten vaan oksetti ja ei ollut varma oksettiko jännityksestä vai siitä ihanasta jutusta.

peukkuja.

keltanokanhautomo
4/8 | 

Kiitos ihanat kannustajani! Teen rentoutusharjoituksia (=otan aurinkoa pihalla) ja vältän stressiä. Olo on optimistinen.

Carima
6/8 | 

Iiikk!!! Sun täytyy olla raskaana, koska eihän tuota raskaushormonia erity muuten!!!!! Varovaisesti onnittelen jo raskautumisesta :) Ja nuo kotitestit mittaa kyllä samaa hormonia, mutta niiden herkkyys on jotain 50 yksikön luokkaa eli ei mikään ihme ettei tuo neljä yksikköä vielä saanut kahta viivaa aikaiseksi :P

Meillä taas on täti kylässä :/

Ruiskaunokki
7/8 | 

Hei milloin saat Keltanokka tietää..?? Joka päivä oon käyny tarkastamassa että joko päästään jännityksestä! Meille tuli täti punainen... :/

keltanokanhautomo
8/8 | 

Anteeksi viivästys Ruiskaunokki! Kiitos kun olet ollut mukana jännittämässä. Huomenna päivitän tilanteen. Ja harmi että täti ehti jo sinne. :/

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Hae blogista

Blogiarkisto

2013
2012
2011