Meidän pieni rakas tyttäremme syntyi tänään sunnuntaina 29.1.2012 puoli yhdentoista korvilla - hätäsektion avulla. Tarina on pitkä ja jää ensi viikkoon, mutta lyhennettynä: vuorokauden supistusten ja hyvän aukeamisen (10 cm) jälkeen todettiin, että vauvan sydänäänet vain laskevat. Tyyppi virhetarjonnassa kasvot edellä ja napanuora kasvojen edessä.

Mutta nyt kaikki on hyvin. Otuksen mitat 50 cm ja 3260 g, tukka tumma ja tuuhea. Imee maitoani mestarin lailla. Ja minä vain hämmästelen tätä kaikkea.

Kommentit (24)

Sonya

Paljon onnea tyttövauvan johdosta! Onneksi kaikki on nyt hyvin!

Ihanaa, vauvantuoksuista uuden elämänvaiheen alkua teidän perheellenne!

Maija

Onnea!!!! Tämä ei varmaankaan ollut se 160 merkkiä, jonka olit etukäteen miettinyt valmiiksi. :) Onneksi kaikki on kuitenkin hyvin!

Noora

Oi miten ihanaa.... Ja oikein paljon onnea pienestä vaaleanpunaisesta nyytistä. :) Muistakaa nauttia ja ihmetellä kaikkea uutta....

Rouva X

Voi ihanaa, että kaikki on nyt onnellisesti ohi!!! Onneksi olkoon!!!

Toivottavasti saat nyt levätä pitkän urakan jälkeen ja pääsette pian ihan kotiin aloittamaan yhteiselämäänne. Kaikkea hyvää pienelle elämään <3

superfun

Mahtavaa että "tyyppi" on vihdoin syntynyt ja että voitte hyvin :) Oikein lämpimät onnittelut koko perheelle! Olen alusta asti seurannut blogiasi, tätä hetkeä on odotettu kovasti ja pariin otteeseen pitänyt käydä kurkkimassa joko se pieni on tullut ja nythän se on.. paljon voimia ja ihania hetkiä vastasyntyneen kanssa!

saku

Onnea paljon :) ja pikaista toipumista sinulle sekä mukavia hetkiä koko kasvaneelle perheelle <3

Ruiskaunokki

Paljon onnea koko perheelle!! :) Varmasti ihanaa makoilla siellä pienen lämpöisen nyytin viekussa <3 Jään mielenkiinnolla odottamaan ensi sunnuntaita ja fiiliksiä viikon äitiydestä... :)

emäntä

Oih! Mielettömän paljon onnea pienen tyttären johdosta! <3<3<3

ps. meidän poika syntyi pe 27.1. klo 18.31, pituutta 52cm ja painoa 4260g!

Minäkin jään odottamaan ensi sunnuntaita innoissani. :)

anskumuru

Onnea paljon! <3 Multa pääsi täällä pikkuinen itku, kun oon seurannut ahkerasti blogiasi ja nyt se kaikki sit tapahtuu. :)

mari

Onnea koko perheelle!! Tänään vasta löysin blogisi enkä malttanut lopettaa lukemista ennen loppua!! Monta ilon ja myötätunnon kyyneltäkin vuodatin! Ihanaa, kiitos!!

keltanokanhautomo

Luen näitä kommentteja nyt jälkeenpäin uudelleen, koska sairaalassa ollessani olin vielä aivan sekaisin. Kiitos kovasti joka ikisestä, ihanaa kun olette olleet mukana tässä hommassa!

Seuraa 

Blogiarkisto

2013
2012
2011