Kun sulhanen ei halua näkyä julkisuudessa, on hääkuvien tuominen blogiin hieman vaikeaa. Ukon leikkaaminen yhteiskuvista pois tuntuisi juuri hääkuvien kohdalla erityisen härskiltä, ja tuntemattomien sukulaisten kuvat eivät kiinnosta ketään. Innostuksissani menin lupailemaan, että laittaisin kuvia tänne, enkä lainkaan tajunnut näitä rajoitteita. Nyt täytyy tyytyä laittamaan esiin tunnelmakuvia sieltä täältä. 

Kuten kuvasta voi haistaa, kevät oli hääpäivänä kukkeimmillaan. Se tarkoitti myös sitä, että saimme väkerrettyä luonnonkukista hääkimppuni sekä muut kukka-asetelmat, ja siten säästimme rutkasti rahaa. Ei ehkä täydellistä kukkataidetta eikä kaikkien mieleen, mutta meille tämä sopi hyvin. Ja sanon vielä kerran (jos joku vaikka miettisi juuri satojen eurojen iskemistä hääkukkiin): nolla euroa.

Maijasta ei harmi kyllä ole monta kuvaa, mutta tässä yhdessä näkyy hyvin tytön tunnelmat vihkitoimituksen jälkeisissä kahvikekkereissä:

Vähän jännää siis taisi olla, eikä vähiten uuden hienon kastelukannun ansiosta! (Kiitos Maijan tädille, joka keksi tuoda kiehtovan uuden lelun Maijan tutkittavaksi kahvijuhlaan. Kannuun oli myös ihanaa tunkea konvehtien käärepapereita.) 

No meitäkin jännitti tietenkin ihan hirveästi. Pahin paniikki hälveni alttarilla, ja mukavan rento olo tuli, kun mussutimme voileipäkakkua ja vadelmajuustokakkua kahvin kera. 

Häämatkalla ei enää jännittänyt - etenkin kun pian hotelliin asetuttuamme ovelle tuotiin pullo kuohuvaa. Kyllä korkattiin, heti. No hei, ensimmäistä kertaa reissussa kahdestaan sitten lapsen syntymän! Hotellihuone oli sellainen astetta parempi, ei mikään sviitti, mutta sellainen että tunsi tulleensa erilaiselle matkalle kuin yleensä.

Ihaninta huoneessa oli tietenkin se, että lattialla ei ollut yhtään nuppipalapeliä eikä pöydästä pudonnutta perunaa. Se oli sellainen aikuisten huone.

Että näin. "Hääkuvia" ilman ainuttakaan paripotrettia!

(Kuvat Minna Wessman, paitsi viimeinen; häämatkalla hän ei sentään ollut mukana!)

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (4)

Ihania kuvia ja tunnelmia! Onko sinusta yhtään kuvia yksinään, joissa näkyisi hääpuku? :)

Keltanokka
Liittynyt14.2.2013

Kiitos! Hih, yllätyin kommentistasi - odotin lähinnä sellaisia "eihän noi edes ole kunnon hääkuvia"-viestejä. ;) Pukuni oli aika yksinkertainen, olkaimeton pitkä malli, nyöritys selässä, sifonkia päällikerroksena. Hieman läpinäkyviä strasseja tms. toisella sivulla vatsan kohdalla. Kuvaa ei puvusta oikein ole - mutta pukeudun siihen nyt viikonloppuna uudelleen viimeisten hääbileidemme kunniaksi, joten ehkäpä saan siinä tohinassa napattua tuollaisen yksittäiskuvan. :D 

Tosi kaunis hääkimppu! Mustikanvarvut on niin nätin värisiä alkukesästä!

Hienoa, että järjestitte rohkeasti omanlaisenne häät. Silloin jää hienot muistot eikä jälkeen päin mikään harmita.

T. Eräs pappi :)

Ihan oikeita hääkuviahan nuo ovat! Ihanaa, kun jaoit palan tärkeästä päivästäsi tänne blogiisi :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Hae blogista

Blogiarkisto

2013
2012
2011