On nukuttava kolme yötä, sitten saan vastauksia. Kätilöopiston tarkastuksessa keskiviikkona voi tapahtua mitä vain. Vaihtoehdot ovat hurjat. Eniten toivoisin, että minut todettaisiin sittenkin toipuneeksi ja päästettäisiin kotiin. Kaameaa olisi, jos minut passitettaisiin uuteen kaavintaan. Toisaalta voisin periaatteessa olla jo raskaanakin.

Kaikki on mahdollista. Haluaisin olla optimistinen ja veikata voittoisaa lopputulosta, mutta kyllä tässä jalat vähän tutisevat. Raskautta en jaksa edes toivoa, mutta terveen papereita himoitsen. Jos kaikki olisikin hyvin.

Kommentit (7)

Rouva X
2/7 | 

Lähetän paljon tsemppiä ja onnea matkaan! :)

Täällä tuli punainen Tätsy kylään eilen :/ Harmi, mutta kyllähän mä sen jo kropastani aavistin. Tosi kauan vaan kesti, kierto oli reilu 5 viikkoa :O Ja näköjään nää vuodot on muuttunu pysyvästi tosi voimakkaiksi.

Ruiskaunokki
4/7 | 

Niin, enään yksi yö! Täälläkin taas jännitetään puolestasi! :) Yleensä käyn täällä n. viikon välein ,mutta huomenna on pakko käydä tarkastamassa kerrotko meillekin heti uutisia!

vilmu
5/7 | 

Tsemppiä kovasti! Itse oon alusta asti tätä blogia lukenut, ja kyllä, kadehdin niitä jotka ovat plussanneet (vrt.edellinen päivitys). Toivon että olet terve ja saat luvan taas yrittää, vielä enemmän toivon että olisit jo raskaana :)
Nimim. Itse ilman menkkoja 4kk:tta, enkä raskaana :'( perjantaina lääkäri!

keltanokanhautomo
6/7 | 

Kohta mennään. Syke kaksi sataa ja ahdistaa. Suuria luuloja ja toiveita, samalla valtavia pelkoja.

Lämmin kiitos teille kaikille, kun olette hengessä mukana!

Carima
7/7 | 

No kuinka kävi?? Kerro kerro kerro :D Täällä kanssa jännityksellä odotetaan!! Kaikki peukut ja varpaat pystyssä että kaikki on hyvin :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hae blogista

Blogiarkisto

2013
2012
2011
Sisältö jatkuu mainoksen alla