Muutama päivä sitten olimme neuvolassa. Hymyilin sujuvasti, kun neuvolan hoitaja järjesteli meille  rakenneultraa, verikokeita ja seuraavaa neuvolakäyntiä. Kyllä kyllä, tuon pissanäytteen juu, ja elokuussa nähdään sitten viimeistään. Samaan aikaan päässäni kuiski pirullinen ääni: koskaan et noin pitkälle pääse, kaikki nuo joudut vielä perumaan, hähhää, kamala vaiva ja ihan turhan takia!

Tänä aamunakin mietin hiljaa, muuttaako tämä päivä taas kaiken pahaksi. Ja sitten: ”Siellä hän on, ja hänellä on kaikki hyvin.” Varhaisultrakuvissa näkyy harmaa möntti, jonka päihin on ruksittu valkoiset rastit. Rastien väli noin 13 millimetriä. Ja siinä kolmessatoista millissä sykkivä sydän, jolla pitäisi sitten pärjätä pyöreät sata vuotta. Huikeaa, käsittämätöntä.

Kommentit (12)

Santtu
1/12 | 

Valtaisat onnittelut! Ja paljon luottavaisia ajatuksia sekä sinulle että Miehelle! :)

Rouva X
4/12 | 

Voi kuinka ihanaa kuulla noin hyviä uutisia!!! Paljon onnea! Nyt voit varmasti hengähtää hetkeksi ja nauttia vain raskaana olosta. Hyviä vointeja jatkoonkin :)

Ruiskaunokille lähetän edellisen päivityksen kommentointiin liittyen onnea matkaan! Pidän peukkuja pystyssä! :) Itselläkin alkoi piinaviikko, mutta olo on ainakin ihan samanlainen kuin aina ennenkin eli ei tässä kovin korkella toiveet ole... Mutta jatkamme sitten taas harjoituksia muutaman viikon päästä. En aio olla myrtsinä vaan nautin kesästä!

emäntä
5/12 | 

Voi miten ihanaa! Mäkin kävin eilen varhaisultrassa ja siellä oli 7mm pitkä sintti, jonka sydän sykki. <3

Nyt nautitaan kesästä ja raskaudesta!

Ruiskaunokki
7/12 | 

Onnea Keltanokalle sekä Emännälle! Ihanaa kuulla vihdoin hyviä uutisia :D
Kiitos Rouva X:lle, toivon teidän kesään myös iloisia vauvauutisia!

keltanokanhautomo
8/12 | 

Kiitos teille kaikille! En osaa vielä huokaista helpotuksesta, koska olen kuullut liikaa niitä tarinoita jotka eivät vielä ensimmäisen ultrankaan jälkeen pääty hyvin... Mutta vähän tämä sentään helpotti.

Onnea yritykseen kaikille sitä kaipaaville!

Carima
10/12 | 

Onnea Keltanokka pienestä sintistä :) Pienestä se elämän ihme kasvaa ja kehittyy. Onhan tuo 13 milliä jo paljon enemmän kuin mitä munasolun halkaisija on ja siitä kaikki kuitenkin saa alkunsa!!! Ei voi muuta kuin ihmetellä :D

Meillä yritys jatkuu, mutta toiveet eivät ole vielä korkealla...minäkin nautin kesästä!!!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hae blogista

Blogiarkisto

2013
2012
2011
Sisältö jatkuu mainoksen alla