Menestyksekkäästi olen kehittänyt elämääni kaikkea sellaista, mikä vie ajatukseni pois vauvahaaveista. Ensin hain kirjastosta kasan tenttikirjoja, jotka aion suorittaa avoimessa yliopistossa ihan vain huvin vuoksi. Sitten tuijottelin hetken jalassani möllöttävää hyvänlaatuista kasvainta ja päätin, että nyt se saa lähteä; urheana (ja kauhuissani) ilmoitin itseni leikkausjonoon. Lisäksi olen paiskinut töitä, urheillut innokkaasti ja viettänyt kosteita iltoja ystävien kanssa.

Olen siis täyttänyt päätäni tiedolla, työllä, endorfiineilla, jännityksellä ja viinillä, jotta sinne ei yksinkertaisesti mahtuisi muuta. Mutta mahtuu vaan. Joka puolella on vauvamahoja, raskaita ystäviä, hymyileviä taaperoita ja suloisia pikku potkupukuja, enkä minä vain voi paeta niitä kaikkia. Ja vaikka ilta olisi myöhä, ympärillä nuoria juhlijoita ja kuohuviini korkattu, aina hippoihin ilmestyy jostain se täydellisesti raskauttaan hehkuva muhkean pyöreä nainen. Juuri kun olin unohtanut, muistan taas.

En kuitenkaan ole ahdistunut enää, enkä oikein surullinenkaan. Haluaisin vain olla odottamatta liikaa, antaa ajan kulua ihan itsestään. En tahdo lietsoa itseeni intoa. Olen ihan rauhallinen. Ihan salaa ja melkein vahingossa vilkaisen välillä kalenteriini ja lasken viikkoja. Kaavinta, siitä ainakin viisi viikkoa kuukautisiin, siitä pari, sitten..? Tulisiko meille talvilapsi, maalisvauva, tulisiko joskus?

Kommentit (5)

Carima
1/5 | 

Varmasti saatte sen oman käärön vielä jonain päivänä!! Mutta hyvin tiedän tuon tunteen, odottamisen odotuksen, niinkuin tuolla aiemmin jo kirjoitit...nyt otat rennosti ja syöt kaikkea raskaanaoleville kiellettyä niin paljon varastoon, ettei tarvitse sitten pariin vuoteen niitä edes ajatella :D

Ja ennenkaikkea nauttikaa toisistanne miehesi kanssa!! Tsemppiä ja voimia teille kummallekkin <3

Ruiskaunokki
3/5 | 

...Ja kun sitä vähiten odottaa niin voipi olla että luonto yllättää! :D
Meillä bongattiin ekaa kertaa ovulaatio ja lakanat pöllysi, mutta niin vaan tuli taas puolukkapäivät :/ Ehdin jo laittaa raskauslaskuriinkin päivämäärät ja jouluaatto olisi ollut laskettuaika.. Mutta hei, eihän kukaan halua jouluna viettää synttäreitä kun silloin tulee lahjoja joka tapauksessa! ;)

keltanokanhautomo
4/5 | 

Kiitos taas kaikkien pystyssä olevista peukuista, niitä tarvitaan! Voi Ruiskaunokki, harmi ettei tällä kertaa tärpännyt. Mutta on se vaan paljon kivempi viettää synttäreitä joulun jälkeen, se on ihan totta. :)

Rouva X
5/5 | 

Ruiskaunokki, meillä kävi ihan samoin :( Olin jotenkin vielä oikein extratoiveikas ja hyvällä fiiliksellä viime kuussa, mutta niinpä sitä taas eilen tiputtiin pilvilinnoista alas. Mutta samoilla perusteilla mekin miehen kanssa lohdutettiin toisiamme; lapsi tykkää paljon enemmän olla luokkansa vanhimpia, kuin nuorimpia ;)

Kyllä myö naiset vielä raskaudutaan! Tsemppiä kaikille!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hae blogista

Blogiarkisto

2013
2012
2011
Sisältö jatkuu mainoksen alla