Tavallinen tiistainen työpäivä. Aamuhässäkän jälkeen otin kupin kahvia ja istuin tietokoneen ääreen tuotetilausten tekoon. Klikkailin rakseja sopiviin ruutuihin ja painelin kevyesti vatsaani, jonka lihaksiin tuntui iskeneen elohiiri. Oikaisinkin itseäni välillä, että nykiminen lakkaisi.

Ja sitten sytytti: Ei se ole hiiri, se on vauva joka minua tuuppii! Päättäväisiä, nopeita tönäisyjä vasemmalla puolella vatsakumpua. Sekosin ilosta, höhötin hölmönä ja kiiruhdin kertomaan työkavereille. Tyyppi potkii minua, huikeaa! Kollega heitti hymyillen, että lapsella on varmaan sitten asiaa äidilleen. Että ”nälkä, anna ruokaa!” Voi pientä, niinkö se sanoo.

Varmuuden vuoksi söin vielä yhden Jaffa-keksin. Tiistain jälkeen liikkeet eivät ole tuntuneet niin selvästi, mutta pieniä hipaisuja olen sentään havainnut. Yllättävän paljon tämäkin edistysaskel vaikuttaa mielialaani. Sameana sadepäivänäkin hymyilyttää.

Kommentit (5)

Carima
1/5 | 

Ihanaa!!! Tätä minäkin jo kovasti odotan että saisin tuntea ensimmäiset liikkeet :) Vaikka vielä ei ole edes varmuutta, onko vatsassani elämää, kun ei olla vielä päästy ensimmäiseen ultraankaan :P
Nyt rv 8+3

Maija
2/5 | 

Aivan huikea hetki! Itsellä vauva antoi odottaa viikolle 24 ennenkuin tunsin mitään liikkeitä. Olimme menossa kyseisenä päivänä toiseen ultraan ja olin jo hieman huolissani, kun ei mitään ollut vieläkään kuulunut mahasta ja kaikki jo asiasta kyselivät. Sitten, kuin äidin huolen ymmärtäneenä noin tuntia ennen ultra-aikaa vauva ilmoitti itsestään pienen tykytyksen muodossa. :) Ihania siis nuo ensimmäiset tuntemukset! Saat luvan kanssa hymyillä koko viikonlopun. :)

Tähdenlento
3/5 | 

Voi, ihanaa! Täytyy myöntää, että aivan käy kateeksi. :D Samoilla viikoilla mennään ja odotan kovasti, että vauva antaisi äitille vähän potkuja.

Ruiskaunokki
4/5 | 

Oi ihanaa, liikkeitä... :) Hienoa kuinka teillä on nyt mennyt kaikki hyvin, toivotaan samaa vielä jatkoonkin. Monennellako viikolla oletkaan nyt, Keltanokka?
Meillä käytiin ekassa ultrassa (yksityisellä, koska tämä mamma on niin hermoheikko) Ja siellä sykki pieni sydän ja saatiin tietää tarkat viikot <3

keltanokanhautomo
5/5 | 

Ruiskaunokki, onnea sykkeiden bongauksesta! Mahtavaa seurata, miten te lukijatkin etenette omissa vauvaprojekteissanne kukin tahoillanne. :)

Keltanokalla on nyt menossa viikko 18, ja nuo ensimmäiset tuuppaisut tuntuivat viikolla 17. Lisää numeroita ja statistiikkaa seuraavassa bloggauksessani!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hae blogista

Blogiarkisto

2013
2012
2011
Sisältö jatkuu mainoksen alla