Haikara! Jotain unohtui! PUDOTA SE NYYTTI TÄSSÄ KOHTAA!

Täällä siis ollaan, kotona. Yhtenä kappaleena aivan selvästi. Hermotkin lähes kasassa, vaikka pieniä ratkeamisen merkkejä onkin jo ollut ilmassa.

Laskettu aika oli ja meni, eräs ystäväni synnytti, muutamalla muulla on nyytti ollut kainalossa jo jonkin aikaa, mutta täällä vain odotellaan. Juna ajoi ohi ja minä jäin laiturille. Viime päivinä supistuksia on ollut vain vähän, eikä mitään synnytystä ennakoivaa ole ilmaantunut. Ihan kuin maitokin alkaisi loppua?! Eikä, nyt kun sitä on kuukausikaupalla tihkunut paidoilleni ja lakanoihin, eihän se nyt voi vain loppua?

Onneksi on aivan varmaa, että synnytys on kuitenkin jo aivan lähellä. Ei se Tyyppi teini-ikäiseksi asti viihdy mahassani. Yritän siis hillitä hermoni ja ottaa iisisti. Mitään kovin väsyttäviä SSS-keinoja en käytä; ainakaan mitään höyrypäistä Siivousta ja Seksiä Saunassa -kombinaatiota ei tulla näkemään. Mitä järkeä on ajaa itsensä ihan piippuun ja lähteä sitten valmiiksi väsyneenä synnyttämään? Minun taktiikkani on tämä: huseerasin ja urheilin koko raskausajan, jotta pysyisin kunnossa. Nyt viime metreillä yritän vain säästää voimiani, jotta olisin koko ajan valmiina koitokseen. Juoksijat puhuvat herkistelykaudesta ennen maratonia. Tankkausta ja kevyitä lenkkejä. Näillä mennään.

Mutta jos satutte näkemään eksyneen oloisen haikaran, niin ampukaa alas ohjatkaa tähän suuntaan!

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (4)

tiina
1/4 | 

tänään ois aika hyvä päivä äänest.. siis synnyttää! Onkohan synnytyslaitoksella mahdollista tarvittaessa äänestääkin? :)

hip
2/4 | 

Ihana!!
Lohdutuksen sana, ei ne SSS ohjeet edes toimi (no ehkä aavistuksen voi joku seksi, mutta omakohtaisen kokemuksen mukaan ei tarpeeksi toimiva sekään)..Täällä odotettiin pikkukakkosta hurjat 42+0 viikoille asti, vaikka esikoinen oli sentään tajunnut syntyä 40+5... Mutta pian se on edessä, pian, vaikka ei siltä tunnukaan! :)
Onnea koitokseen!

keltanokanhautomo
3/4 | 

Äänestyskin hoidettiin jo ennakkoon, jotta voitaisiin sitten vaalipäivänä keskittyä jo syntyneen ipanan hoiteluun... ja PAH. :D

Ja kiitos Hip, kun totesit ettei niihin S-juttuihin kannata hirveästi panostaa. Toki jos lääkäri määrää, niin voin niitä kokeilla - toistaiseksi ei ole määrännyt. :D

hip
4/4 | 

heh, meillä lääkäri kehotti ja sitä kehotusta noudatettiin ihan muutenkin, mutta ei siitä mitään tullut.. siis lähtöä mihinkään. ihan turhaa nivusiin sattui ja rasitti :DD

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hae blogista

Blogiarkisto

2013
2012
2011