- Kaupallinen yhteistyö Woodie -

Moronnääs!

Mitä tamperelainen sulhanen laittaa häihinsä päälle? No puisen Tampere-rusetin tiätty!

Viime kesänä risteillessämme vaimokkeen kanssa lahden yli etelänlomalle Tallinnaan, silmiin sattui paatin Tax free -myymälässä outo ilmestys: puinen rusetti! Propelliständi veti tällaista erilaista nuorta herrasmiestä puoleensa kuin sormus Klonkkua. Lopulta kaupat jäivät kuitenkin tekemättä ja rusetti jäi verovapaalle alueelle muiden ostettavaksi.

En voi sanoa, että loma olisi mennyt pilalle miettiessäni alati tuota puista asustetta, mutta kieltämättä varsin vahvan muistijäljen se jätti takaraivooni jyskyttämään. Paluulaivalla rusetteja ei tietenkään enää ollut, joten kotipuoleen päästessämme otin Googlen käyttöön ja aloin selailla internetin ihmeellistä maailmaa tarkoutuksenani löytää nuo ihmeelliset puupropellit. Hetken selailun jälkeen päädyin Woodien nettikauppaan ja olin erittäin onnellinen, että rusetti jäi laivalle. 

Kävikin nimittäin niin, että satuin löytämään, en pelkästään kotimaisen kädentaidon mestarit, vaan kotimaakunnan kavereiden pitämän putiikin. Kaiken lisäksi nämä pirkanmaalaislähtöiset sankarit työstivät puisia Tampere-rusetteja! Olin myyty. Olen myyty. Morjes, että on komeita mirrejä!

Elämämme ja hääpäivämme ovat erittäin kytköksissä Tampereeseen. Yhteiseen historiaamme linkittyy paikkoja Tampereen vanhimmasta rakennuksesta aika Tampereen ja koko Suomen korkeimpaan hotelliin. Siinäkin mielessä rusetti on kuin tehty kaulaani.

Häitä ajatellen ajoitus ei olisi voinut olla enemmän kohdillaan. Sakettisovittelut oli jo sovittu ja satasien pukuvuokralasku jo käytännössä maksettavien pinossa, kun takaraivossa kyti aatos älyttömän komeasta hääasusteesta. Saketin kanssa Tampere-rusetin olisi voinut unohtaa.

Arpominen saketin ja rusetin välillä oli käytännössä ohi jo ennen sovittelua. Vielä kun sain saumattomasti yhteyden Woodien päähän ja yhteistyö kiinnosti myös heitä, ei valinta ollut millään tavalla vaikea. Saketti sai jäädä ja tuo tyylikäs ja uniikki asuste tulla tilalle.

Yhteistyötä on hierottu lokakuusta asti. Hyvää on kannattanut todellakin odottaa. Lopputulos on erittäin laadukas ja hieno. Olen erittäin tyytyväinen asuni näkyvimpään yksityiskohtaan. Vielä kun myös bestmaneille tulee omat puiset propellit kaulan alle, on asuissamme jotain yhteneväistä ja todennäköisesti koko muusta juhlaporukasta erottuvaa.

Oma rusettini on suomalaista lämpökäsiteltyä koivua. Rusetteja on saatavilla Tampere-siluetilla Woodien nettikaupasta myös hieman vaaleampina versioina, mutta valitsemani malli sopi asuuni kuin sormus nimettömään.

Bestmanien kauloja koristaa suomalainen tummapaahdettu koivu. Se on tummuudellaan varma valinta asuun kuin asuun. Koska emme sopineet bestmanien kanssa mitään pakollista pukujen suhteen, on yhteneväinen ja käytännössä yleissopiva asuste pikantti lisä yhteiseen ilmeeseemme tuona tärkeänä päivänä.

Mainittakoon vielä, että asiakas saa halutessaan kaiverruksen rusetin taustaan. Omiimme rustattiin hääpäivämäärä. Huh, yksi komea lisämuisto tuosta päivästä. Omat muistoesineesi voit käydä tilaamassa Woodielta. Suit up!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

(K)Akkavalta on isäblogi monikkoperhearjesta kaikkine iloineen, suruineen ja kommervenkkeineen. Vaippavuorien, itkupotkuraivareiden ja ainaisen sekamelskan ytimestä löytyy huumori, joka siivittää perheemme kohti uusia seikkailuja.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2018