Tämän piti olla yllätys kesähäihimme saakka, mutta kun se alkaa näkyä jo. On näkynyt jo vähän aikaa. Tutut ja tuttavat selvästi tuijottavat salaa, mutta eivät kehtaa tai viitsi sanoa mitään. Alkaa olla vaikea peitellä sitä ja niinpä on aika laittaa huhuille loppu. Vastaus on: kyllä.

Omat tunnelmat ovat ristiriitaiset. Jotenkin osasin odottaa tätä, mutta en ehkä näin nopeasti. Vastahan tässä on esikoisten 2-vuotisia vietetty. Toisaalta, kyllähän sitä toisetkin ja vieläpä reippaasti nuoremmalla iällä. Kyllähän tuolla nykyään menee maha pystyssä porukkaa, joka on juuri ja juuri yläasteiässä. Tätä se biologinen kello teettää.

Samalla, kun vähän jännittää, niin uskoisin hoitavani tämän(kin) kunnialla. Aiheesta alkaa olla jo kokemusta sen verran.

Hääpukuakin on nyt sitten metsästetty sillä silmällä, että masu mahtuu varmasti mukaan. Parastahan se olisi, että tilanne olisi ohi ennen häitä, niin ei tarvitsisi siellä sitten niin tarkkaan seurailla syömisiään ja juomisiaan. Saa jännittää sitäkin ihan viimeiseen saakka. Niin kuin tässä nyt ei häiden takia olisi jo ihan tarpeeksi stressiä muutenkin.

Jäämme seuraamaan tilannetta. 

Ainiin, aprillia!

Lisää mämmiä ja suklaata, kyllä se tuosta häihin mennessä tasoittuu! Pääsiäisen jälkeen aloitan kuntokuurin! Sitä ennen käykääs tekin (K)Akkavallan FB- ja IG-sivuilla osallistumassa karkkiarvontaan!

Otsikkokuva: Pixabay

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

(K)Akkavalta on isäblogi monikkoperhearjesta kaikkine iloineen, suruineen ja kommervenkkeineen. Vaippavuorien, itkupotkuraivareiden ja ainaisen sekamelskan ytimestä löytyy huumori, joka siivittää perheemme kohti uusia seikkailuja.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2018