Kirjoitukset avainsanalla yhteistyö

- Kaupallinen yhteistyö Juhlahumua -

Häät. Pisteet kummankin ä:n päälle saa pienillä suurilla yksityiskohdilla. Meillä häätyyli nojasi isosti vaimon pieteetillä askartelemiin koristeluihin. Sen viimeisen silauksen teemaan antoi Juhlahumun häävuokra- ja ostotavarat. Pöytäämme muun muassa väritti Juhlahumulta hankittu koristenauha:

Kuva Miska Lehto
Kuva Miska Lehto

Hääpäivän tulee olla mahdollisimman stressitön ja huoleton, mutta silti vähintäänkin täydellisyyttä hipova kokonaisuus. Vuokraamalla tuliterät ja toimivat tilpehöörit luotettavalta taholta, saa pudotettua ylimääräistä painoa harteiltaan. Näin ainakin meille kävi Juhlahumun palveluiden kanssa. Varaaminen, haku, mahdollinen kokoaminen, käyttö ja palautus ovat äärettömän helpoksi tehty.

Photobooth ja polaroidkamera

Helppo tapa saada juhlavieraista kuva on käskyttää heidät itse tekemään se. Cool ja näyttävä tapa tehdä se on pystyttää photobooth ja antaa vieraille käyttöön retrohenkinen polaroidkamera. Kuvauspaikka  kameroineen on samalla helppo ja hauska aktiviteetti häihin. He, jotka eivät koe olevansa kuvauksellisia, voivat jättää aktiviteetin väliin.

Photobooth oli helppo pystyttää (Juhlahumua.fi toimittaa ohjeet) ja purkaa. Photoboothin ruusukultainen paljettikangas mukaili täydellisesti juhliemme teemaa. Myös valkoisen polaroidkameran käyttö oli vaivatonta ja helppoa; jopa lapset napsivat häissämme sillä kuvia. Olipa joku lapsista maininnut häiden parhaimpana ohjelmanumeronakin juuri photoboothin. 

Vieraskirja

Ruusukultainen vieraskirja sopi sekin täydellisesti hääväreihimme. Tulostimme itse vieraskirjasivut, jotka kutsuvieraskansa täytti. Vieraskirja oli sijoitettu photoboothin välittömään läheisyyteen, jolloin myös polaroidkuvat löysivät siihen kuin itsestään. Kävimme vieraskirjasivuvastaukset jälkikäteen läpi ja ne oli kiva saada talteen kuvien kanssa samaan paikkaan.

Led-spotit

Himmenevään iltaan oman kreisibailulisän toivat led-spottivalot, joita lainasimme neljä kappaletta. Spotit oli helppo asentaa ja niistä loistavien valojen väriä sai muokattua lukemattomin eri tavoin. Löysimme myös väriä aktiivisesti vaihtavan moden. Kartano loisti varmasti järven toiselle puolelle asti ja sisällä tunnelma oli kuin paremmassakin yökerhossa.

Saimme vuokratarvikkeilla luotua mukavaa tunnelmaa sekä hienoja muistoja. Juhlahumun kanssa kaikki sujui mutkattomasti ja he ovat kyllä erittäin energistä ja inspiroivaa porukkaa. Suosittelemme lämpimästi kääntymään heidän puoleensa juhlassa kuin juhlassa! Eivät varmasti jää ainoiksi juhliksi, joissa teemme yhteistyötä.

Arvoisat lukijat! Koodilla kakkavalta10 saatte Juhlahumun verkkokaupasta alennuksen! Kaikki kipinkapin shoppailemaan!

Kiitos Juhlahumua!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

- Kaupallinen yhteistyö Duni -

Pakko se on kai heti alkuun myöntää, että servettien värivalikoimat tai taittelukuviot eivät kiinnostaneet allekirjoittanutta pätkääkään ennen häähärdelliä. Oletettavasti niistä kiinnostuneet sulhaset ovat vähemmistö. Siihen on syynsä.

Ensinnäkin ne minun valitsemani näyttävät Batman-servetit eivät välttämättä sovi juhliemme teemaan. Ne toden totta ovat käytännössä ainoat mielestäni hienot servetit.

Luotan tulevan vaimoni tyyliin täysin.

Toiseksi, en näe kahdeksassatoista eri beigen sävyssä mitään eroa. Kun minulle näytetään katalogia, jossa kaikki mallit muistuttavat toisiaan, olen vähintäänkin hämilläni. Lopulta värisävyehdotukseni ei ole pelkästään eriävä, se on väärä. Kattausmalleissa ei ole kyse sulhasen vaihtoehdosta ja morsiamen vaihtoehdosta, vaan morsiamen vaihtoehdosta numero 1-439.

Hääpaikan koristelu menee siis aika lailla morsiamen to do -listalle. Morsiamella vain on enemmän silmää näihin juttuihin. Luotan tulevan vaimoni tyyliin täysin.

Tehtäväjako oli selvä. Morsiamen suunnitellessa kattausta yhden kaason kanssa, minä vedin pottatreenejä tyttärillemme. Tilanteet eivät hirveästi eroa toisistaan: kaksi naispuolista henkilöä istuu lähes nenät vastakkain ja miettivät, että mitähän ihmettä tässä nyt pitäisi tehdä. Välillä mieshenkilö (minä) käy ovensuussa ehdottamassa jotain, joka torpataan älyttömänä ideana. Lopulta kaikki ovat kusessa ja koko homma aloitetaan alusta.

Yhteistyökumppaniksemme kattausasioissa valikoitui Duni. Yritys, jonka nimi ei välttämättä heti sano mitään, mutta jonka tuotteita varmasti jokainen kertakäyttöastioita, servettejä tai kynttilöitä käyttänyt on vähintäänkin kokeillut. Pakko myöntää, että yrityksen monipuolinen katalogi sai sulhasenkin kiinnostumaan aiheesta.

Iltapalalle käyttöömme tulevat kertakäyttöastiat. Eikä mitkä tahansa kerttikset, vaan ihan kuulkaas Ruotsin prinssin suunnittelemat bagassilautaset! Bagassi on ruokosokerin tuotannossa syntyvä ylijäämäbiomateriaali ja siis käytön jälkeen lautaset voi heittää vaikkapa kompostiin. Jälleen kerran löysimme luontoa kunnioittavan yhteistyökumppanin!

Valitsemamme Dunin uusi Amazonica -sarja on sekä ekologinen että erittäin esteettinen luomus. Nämä ovat sitä paitsi kestävämpiä kuin sellaiset normaalit pahvipefletit. Sarjaan kuuluu kolmea eri kokoa lautasia, joista kulhoa olemme ajatelleet käyttäväksemme karkkibuffetissa. Värisävyltään ja muodoiltaan ne sopivat täydellisesti häidemme teemaan.

Sarjan aterimet ovat kertakaikkisen näyttävät! Enpä ole juhlallisempia kertakäyttöaterimia nähnyt vähään aikaan. Lisäksi ne ovat älyttömän kestäviä, eivät mitään rimpuloita grillihaarukoita, jotka katkeavat koskettaessaan kurkkusalaattia.

Hypistellessäni valikoituja servettejämme tajusin, kuinka pienillä asioilla saa helposti kohennettua hääpaikan ilmettä. Jokaiselle kattaukselle voi valita erilaiset liinat ja ainakin omaan silmääni vaikutelma valinnoistamme on juhlava.

Karkkibuffetiin ja juomapöytään tulee Dunin pöytäliinat, jotka näkyvät esimerkkikattauskuvissamme (juomapöydän pöytäliina on väriltään musta ja siitä kuvia sitten häiden jälkeen). Boolimukeiksi valikoituivat Dunin Diamond-lasit.

Valitettavasti kynttilöidenpoltto on juhlapaikallamme kielletty. Lisäksi keskikesällä vietettävä juhla ei anna oikeutta yrityksen LED-kynttilöille, joten ne jäivät tällä kertaa testaamatta.

Lisää kuvia kattauksista häiden jälkeen!

Käyttämiemme tuotteiden nimet sekä tuotenumerot vielä luettelona:

Liinat:

Pehmeä Roosa (175811)

Dunilin Greige (182479)

Garden Pride (182072)

Astiasto, Amazonica-sarja:

Bagassilautanen 27cm (182355)

Bagassilautanen 19cm (182356)

Bagassikulho (182357)

Haarukka (182749)

Veitsi (182750)

Lusikka (182751)

Teelusikka (182752)

Diamond-lasi (156413)

Pöytäliinat:

Dunicel Pehmeä roosa (175808)

Dunicel Musta (158877)


Löydät kaikki postauksen tuotteet Dunin verkkokaupasta (ruotsinkielinen). Kiitos Duni!

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

- Kaupallinen yhteistyö Aarni -

Kuten aiemmin kerroin, hääasukokonaisuuteni lähti liikkeelle puurusetista. Propelli kaipasi seurakseen toisen näyttävän yksityiskohdan ja mieluiten tietysti puisen. Puiset kalsarit saattaisivat olla suhteettoman tönköt (en tiedä, en ole kokeillut!), eivätkä ne edes näkyisi pukuni suojista. Puukengät taasen ovat vähän ehkä arkiset hääjuhliin. Tuohilakkikin sopii paremmin johonkin perähikiän tanhufestivaaleille kuin sulhasen pälvin peitoksi. Mikä siis avuksi? Ei sitä ihan tynnyrissäkään viitsisi alttarille astella, vaikkakin kirstu hääsuunnitteluiden jäljiltä näyttääkin varsin tyhjältä.

Avukseni astui Aarni.

Aarni on suomalaisessa kansanperinteessä paikka, johon on kätketty aarre. Melkoinen aarre putkahtikin pihalle, kun avasin saamani lippaan. En oikein tiedä, miten sisältöön olisi pitänyt suhtautua. Tunne oli kuin synnytysosastolla vastasyntynyt pallero edessäni: en ollut uskaltaa koskea tuohon kauniiseen, joskin hauraannäköiseen vimpaimpeen. Mutta kuten vauvojen kanssa, tähänkin tuli tartuttua lopulta isällisin ottein.

En siis rämistellyt pitkin metsiä etsiskelemässä esi-isiemme aarrepaikkoja, vaan otin yhteyttä Aarni-nimiseen yritykseen. Aarni on kotimainen valinta. Aarni on ekologinen valinta. Puisten kellojen lisäksi Aarnin valikoimasta löytyy muun muassa näyttäviä puisia aurinkolaseja sekä esimerkiksi korkkilompakoita. Kaikki käytetty puumateriaali on sertifioitua ja alkuperämaa on selvillä.

Aarnin toimittamasta lippaasta tupsahti esiin puinen kello. Tuo jylhän komea ja samalla pelkistetyn moderni ilmestys toi kylmät väreet iholle näyttävyydellään. Tuntui kuin aika olisi pysähtynyt tuotetta ihmetellessäni, vaikka tokihan minä sveitsiläisestä kellotaulusta näin, että viisarit raksuttivat. Älytöntä, miten joku on hoksannut käyttää puuta näin innovatiivisesti!

Uniikin ulkomuotonsa lisäksi kello on erittäin kevyt. Hauraus oli väärä mielikuva, sillä keveydestään huolimatta kello on kestävä. Materiaalin keveys tekee kellosta lähes huomaamattoman ranteessa.

Mikä tärkeintä häitämme ajatellen, kello sopii täydellisesti muuhun asuuni, etenkin puiseen rusettiini. Lisäksi useiden tuotteiden käyttöarvo häiden jälkeen on nolla. Tämä kello päinvastoin vasta aloittaa matkansa ranteessani ja itse asiassa raksutuksellaan toimii äärettömän coolina rakkautemme symbolina.

Nyt teillä, hyvät lukijat, on mahdollisuus hommata omat puiset kellonne (tai vaikkapa tyylikkäät blehat kesäksi) alehintaan Aarnin verkkokaupasta! (K)Akkavallan tarjoamalla alennuskoodilla akkavalta15 saatte tuotteista nyt 15% alennuksen.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

 - Kaupallinen yhteistyö Oppi&ilo -

Aurinkoisen viikon jälkeen vähän räkäisempi keli yllätti ja siirryimme sisätiloihin kuivattelemaan kuravaatteita. Hyllyssä lojuvat Risto Räppääjä -dvd:t on katsottu puhki jo aikoja sitten. Muutenkin se telkkarin töllöttäminen on useina iltapäivinä perheessämme vähän liiankin hallitseva ajankäyttömuoto. Piti kehitellä jotain muuta mukavaa.

Vetäisin hihasta uunituoreen Oppi&ilo:n 2-3-vuotiaille tarkoitetun Riemuhetki -puuhakorttipakan ja läväytin sen olohuoneen pöydälle. Kortit osoittautuivat ajanviettomagneeteiksi. Kaksosemme pläräilivät niitä mielenkiinnolla pitkän tovin. Värikkäät kuvat ja tutunoloiset hahmot saivat hyperaktiiviset 2-vuotiaamme jähmettymään edes hetkeksi saman pöydän ympärille. Hupia riitti.

Kyllä korteista huvin lisäksi hyötyäkin on. Risto Räppääjän vuorosanat osataan jo ulkoa, mutta värit ja esimerkiksi numerot eivät ole vielä täysin juurtuneet kaksikkomme kaaleihin. Kortit ovat oivallinen niksi niiden opetteluun yhdessä. Lisäksi pakan reunassa luetellaan korttien lisäävän mm. luovuutta, hahmottamista ja hienomotoriikkaa. En epäile yhtään, etteikö näin olisi. Kaksikkomme piirtelee seepralle raitoja ja kaivurille ajoreittiä, tökkää tytön liukumaan pallomereen ja lennättää rakettia maapallon ympäri. Mikä tärkeintä oppiminen, oli se sitten motorista tai kielellistä, tapahtuu leikin kautta. Ei ole tarkoitushakuista hakata 2-vuotiaille värejä päähän kuin latinankielistä ihmisanatomiaa. Onhan oppimiseen olemassa muitakin vaihtoehtoja kuin kyseiset kortit, mutta meille nämä ovat olleet mukava lisä leikkiarsenaaliin.

Kortteihin on sisällytetty 50 hauskaa tehtävää. Osa on toki tyttärillemme toistaiseksi vielä haastavia, mutta eipä heidän muutaman kokeilukerran jälkeen vielä mitään korttihaita tarvitsekaan olla. Haastetta ja iloa riittää vielä varmasti monen sadepäivän edestä!

Oppi&ilon löydät myös tulevan viikonlopun Lapsimessuilta osastolta 6f70!

Oppi&ilon puuhapakat, pelit, puuhakirjat ja muut lasten suosikit ovat innostavia, kehittäviä ja niistä riittää iloa pitkäksi aikaa. Iloisen oppimisen ammattilaiset ovat luoneet Oppi&ilo-sarjan, jotta lapset saavat loistaa! Tutustu tarkemmin Oppi&ilon kotisivuilla.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

(K)Akkavalta on isäblogi monikkoperhearjesta kaikkine iloineen, suruineen ja kommervenkkeineen. Vaippavuorien, itkupotkuraivareiden ja ainaisen sekamelskan ytimestä löytyy huumori, joka siivittää perheemme kohti uusia seikkailuja.

Teemat

Blogiarkisto

2018