Viime viikolla vietimme paljon aikaa mieheni kanssa tutussa Zürihissä, olihan tämä jo kolmas kerta kun yövyimme kyseisessä kapungissa.

Zürich on tunnettu lukuisista yrityksistä, tyylikkäistä kiireisistä liikemiehistä ja rahanhajusta. Itse tykkään kaupungissa sen iloisista ihmisistä, rennosta tunnelmasta, järven läheisyydestä, kauniista vanhastakaupungista, sujuvasta joukkoliikenteestä, aktiivisesta tapahtumakalenterista sekä hyvistä ostosmahdollisuuksista.

Kesällä ensikertalaisen kannattaa Zürihissä kuljeskella vanhassakaupungissa molemmin puolin jokea, kiivetä Grossmünsterin torniin, vuokrata pantilla kaupunkipyörä, shoppailla Bahnhofstrasse päästä päähän, mennä piknikille puistoon, tehdä risteily Zürichjärvellä, käydä uimassa Lettenissä  ja syödä paljon suklaata. Zürihistä on myös helppo tehdä retkiä Alpeille tai ihaniin sveitsiläisiin kyliin.

Meidän matkamme käsitti tällä kertaa Zürihissä kansallispäivän juhlintaa, auringonottoa järvellä, pyöräilyä, vanhaakaupunkia ja bileitä kattoterasseilla.

Ulkonasyöminen on melko kallista Zürihissä, mutta kävimme matkallamme muutamassa kivassa paikassa. Drinkuilla kävimme merenrantaravintolassa Quai 61:ssä. Paikka oli vähän kuin Helsingin Mattolaituri+Skiffer+Carusel, eli kaikki tyylikkäät zurihiläiset tuntuivat käyvän siellä näyttäytymässä. Oli ihanaa juoda hyviä drinksuja tyylikkäässä miljöössä järven veneilyä ihaillen. Hauska elämys oli miehelleni järjestämäni hääpäiväyllätys, kun menimme illalliselle Blindekuh ravintolaan. Kyseisessä ravintolla ollaan aivan pimeässä, etkä todellakaan näe seuralaistasi tai mitä syöt. Tarjoilijat ovat sokeita ja jos sinulla on tarvetta tarjoilijalla tulee sinun kutsua häntä nimellä, sillä normaaliin tapaan viittoilu ei johda mihinkään. Elämys oli mieleenpainuva. Valitettavasti kyseisestä ravintolasta tai sen annoksista minulla luonnollisesti ei ole kuvia.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla