Esikoisellani on jo muutamana kautena ollut käytössä trenssi hienostelutakkina, sellainen klassinen trenssi kaksoisnappirivillä, vyöllä, kauluksilla ja beigessä värissä. Edellisen trenssin jäätyä pieneksi lähdin etsimään uutta kaupunkitakkia taaperolleni täksi kevääksi. Halusin tälläkin kertaa ajattoman takin ja käännyin ensimmäisenä yhden suosikkibrändini puoleen ja heti tärppäsi, sillä Zaran tämän kevään mallistosta löytyy tyylikäs trenssi tytölle. Tämä takki on helppo yhdistää sekä rentoon että vähän hienompaan asukokonaisuuteen. Nyt pitäisi löytää vielä itsellenekin tällainen täydellinen ajaton trenssi.

Vielä muuten iloinen uutinen muillekin Zaran lastenvaatteista tykkääville ja taaperoiden vanhemmille - baby girl ja baby boy mallistoihin on tullut Suomessa myyntiin uusi koko. Nyt baby-malliston vaatteita on nimittäin myynnissä myös koossa 104, eli 3-4-vuotiaille lapsille. Espanjassa kyseinen koko on ollut kuulemma jo pitkään ja nyt sitä saa Suomessakin. Olin kovin iloinen tästä uutisesta, sillä oma esikoiseni oli pikku hiljaa siirtymässä käyttämään girl-malliston vaatteita, mutta mielestäni baby-malliston vaatteet ovat vielä niin paljon suloisempia vielä kovin pienellä taaperolla. Girl- ja boy-mallistoissa on myös tuo koko 104, mutta se on Zaran myyjän kertoman mukaan isompaa kokoa kuin baby-malliston 104.

Kommentit (2)

Joukolatar
Liittynyt5.6.2014

Tää on kyllä täydellinen kaupunkitakki!
Zaran vaatteet on tosiaan melko pientä kokoa, sillä jo jonkin aikaa mun huhtikuussa 3-vuotta täyttävä esikoinen on käyttänyt Zaran koon 98 vaatteita, vaikka hän on ikäistään pienempi kooltaan.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla