Nykyään on aika selkeetä, että suosikkibrändini lastenvaatteissa on ehdottomasti Zara. Tykkään Zaran lastenvaatteiden kauniista tyylistä, hintatasosta ja vaatteiden laatuun olen saanut ollut pääasiassa tyytyväinen., niinpä olen viime viikkojen aikana seuraillut Zaran sivuilta millaisia uutuuksia heillä ilmestyy pikkutyttöjen mallistoon. Kivoja ja nättejä vaatteita heillä onkin nyt syksyllä!

Olen asioinut viimeaikoina sekä Itiksen että Aleksin Zarassa ja joitakin hankintoja olenkin tehnyt uudesta syysmallistosta. Alla olevan kollaasin tuotteet ovatkin jo tulleet tyttäreni vaatekaappiin odottamaan syksyä ja jotkut vaatteet ovat ehtineet jo käyttöönkin. Tuosta trenssistä olen ehkä eniten innoissani, niin täydellinen kaupunkitakki pikkuneidilleni. Harmaa neule pikkutytöllä, jolla on tyllihame on supersuloinen. Huppareita olen hankkinut tyttärelle viime aikoina enemmänkin, sillä olen ajatellut, että ne on mukavia ja näppäriä päiväkodissa, tämä Zaran keksihuppari on super hauska. Bambi t-paita on taas yksi osoitus Zaran ihanista paidoista. Valkoinen collage on helppo ja näppärä arkivaate. Zaran verkkarit ovat nykyään eniten käytettyjä housuja tytöllä arjessa kotona ja ulkoillessa, joten nämä siniset tulivat täydentämään arkivaatevalikoimaa.

Nätissä Mini & Me - blogissa Aija oli listannut omia Zaran syksyn suosikkejaan ja ajattelin tehdä myös oman suosikkikatsauksen, sillä  paljon ihania vaatteita jäi vielä haaveilu- ja harkintalistalle. Zaran syksyuutuuksissa on paljon nättejä, persoonallisia ja hauskoja paitoja. Katso nyt näitä lintu-, perhos- ja sydänpaitoja, niin nättejä! Zaran mekot on ihan oma juttunsa, olen oppinut, että jos tarviin tyttärelleni jotain juhlamekkoa suuntaan ensimmäiseksi Zaraan, miten kaunis on esimerkiksi tuo perhosmekko. Tuo toinen mekko, jossa on tyllialaosa, on ennestään tuttu, sillä meillä on samantyylinen mekko jo käytössä, mutta eri kuosilla, joten tämä mekko olisi kiva arkikäyttöön suuremmassa koossa.

Zarassa on aina kivoja takkeja. Tuo alla oleva toppatakki on mieletön! Ja entäs tuo vaaleanpunainen sadetakki, olisi niin tyylikäs! Zaran lastenkenkiä meillä on ollut ainoastaan yhdet, mutta nekin olivat loppujen lopuksi niin pientä kokoa, että eivät koskaan ehtineet käyttöön. Nyt olisikin kiva hankkia tyttärelle oikeankokoiset kengät Zarasta ja nämä alla olevat kengät olisivat täydelliset kaupunkikengät tyylikkäälle taaperolle. Ja sanoinko jo, että Zaran collegehousut on mukavan pehmeitä ja ihan parhaita, joten niitä ei ole ikinä liikaa, sillä kulutus ja kierto on melkoista.

Oletko sinä hankkinut Zarasta lastenvaatteita? Oletko tykännyt? Miltä sinun silmään näyttää Zaran syksymallisto?

TUOTEKUVAT: ZARA

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla