Launtai-iltana lähdimme ystävien kanssa extempore illalliselle ja saimme pöydän uudesta Simonkadun Ristorante Comosta

Launtai-iltana lähdimme ystävien kanssa extempore illalliselle ja saimme pöydän uudesta Simonkadun Ristorante Comosta.


Ravintola oli helppoja hyvä valinta rennolle illalle.


Naisille alkuun Processoa ja pojat ottivat tarjoilijan suosittelemana Gintonicit.



Menu on italialainen ja antipastit, risotot, secondit, pizzat ja dolcit saa syödä siinä järjestyksessä kuin haluaa.

Antipastoja saatiin odottaa melko pitkään. Onneksi alkupalat olivat kaikkien meidän mieleen.



Pääruokaksi valitsimme risoton, psatan, pizzan ja lihaa. Kaikki oli herkullisia. Ainoastaan pizzan syöjä hieman nurisi pizzan kuivuudesta.





Itseeni olisi mahtunut vielä ehkä jokin pääruoka. Sen verran nälkäinen olin, mutta hyvä olo jäi.

Viiniä kului pari pulloa. Kukkainen Roccafiore oli hapokas ja Santa Barbara ihanan raikas.



Jälkkäriksi menimme kuuntelemaan jazzia Storyvilleen.



Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013

Instagram