KAUPALLINEN YHTEISTYÖ

Satukirja, jossa päähenkilönä samanniminen lapsi kuin oma lapsi on, kyllä!

Kirjasiskot tekevät satukirjoja, joissa päähenkilö seikkailee Hikka-Hiiren kanssa tehden taikabussilla retken ja tavaten matkan aikana eri ystäviä. Lapsen nimi määrittää seikkailun kulun. Esimerkiksi Liisan matkalla tavataan Loimu-Lepakko, Irkku-Ilves, Ippu-Iilimato, Sella-Sydän ja Arka-Ankkuri. Taionomainen matka,  jonka varrella lapsen mielikuvitus pääsee valloilleen ja on kirjassa myös opettavainen elementti, sillä lapsi voi harjoitella mukavalla tavalla oman nimensä kirjaimia.

Elikkä täydellinen lahjaidea syntymäpäivänä tai nimipäivänä! Täältä voit tilata oman personoidun kirjan. Kannattaa muuten seurata Yksilöidyt satukirjat facebook-sivuja, siellä alkoi tänään nimittäin joulukalenteri sisältäen mm. alennuskoodeja.

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 | 

Hei,

Kiitos taas vinkistä. Tämä oli mielessäni joskus silloin kuin esikoiseni oli aivan vauva. Piti silloin tutustua aiheeseen ja googletella mistä näitä saisi. Mutta...mutta sitten se unohtui...

Uskoisin, että tämä olisi ollut pojille (2v ja 3v) hyvin mieluiset lahjat. Todella harmillista että toimitusaika on noinkin pitkä. En siis taaskaan voi tilata niitä (pukinkonttiin), synttärit ja nimpparitkin kun on vasta taas ensi syksynä. =(

Täytyy pistää sivusto kuitenkin nyt muistiin, jotta sitten lähempänä ajankohtaa sen voisi vaikka tilata.

Joukolatar
Liittynyt5.6.2014

Ihana kuulla, että vinkistä oli sinulle iloa.

Tiistaina tosiaan vielä mainisivat, että varastossa olevat tuotteet ehtivät vielä mukaan pukinkassiin. Mutta jos on tosiaan erikoisempi nimi, niin se pitää tehdä yksilöidysti ja tähän kuluu aikaa.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla