Olen aina pitänyt vuodekatoksia hauskoina ja suloisina sisustustuotteina ja tiennyt, että joskus sellaisen hankin meidän kotiin. Lopullinen ostopäätös tuli kuitenkin siitä kun viikkojen ajan katsoin Instagramissa ruotsalaisten äitien ottamia kuvia lastenhuoneistaan ja minut aivopestiin, että vuodekatos on saatava nyt. Kivoja lastenhuoneita löytyy instasta mm. Emilysliv.se ja jagochmitthjarta. Katokset tuntuvat kyllä olevan suosittuja tällä hetkellä lahden toisella puolella.

Löysin sopivan yksinkertaisen vuodekatoksen täältä. Tilaus tulikin alle viikossa ja enemmän menikin aikaa siihen, että saimme mieheni kanssa katoksen kiinnitettyä kunnolla kattoon, tai siis mies kiinnitti, minä vain avustin. Ja tytär pelkäsi kovaäänistä poraa.

Nyt katos on lopulta paikoillaan ja on just hyvä. Se tuo kivaa tyttömäistä tunnelmaa vauvanhuoneeseen ja pikkuneiti on nukkunut rauhassa omassa majassaan.

Kuvien oton jälkeen pinnasängyn pohjaa lopultakin päästiin laskemaan, sillä tytär löytyi päikkäreiden jälkeen istumassa sängystään (kuva), kun hän on tähän asti vaan rauhassa köllötellyt sängyssään.

ps. Ikea myy edullista isoa katosta, joka mielestäni sopisi hyvin parivuoteen ylle.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla