Kyllä on tullut taas syötyä hyvin tänä viikonloppuna.

Viikonloppu vietettiin miehen kanssa mökillä. Ekan kerran tänä vuonna, uskomatonta miten nopeasti tammi- ja helmikuu ovatkaan kuluneet.

Olemme intoutuneet pitkästä aikaa tekemään avokadopastaa Meidän Safkaa-ohjelman innoittamana. Tällä viikolla avokadopastaa on meidän perheessä syöty jo kahtena päivänä. Ihanaa, että mökkipaikkakuntamme kyläkaupastakin saa nykyään syöntivalmiita avokadoja. Helppoa, hyvää ja nopeeta arkiruokaa. Nam.

Mökin kaapeista löytyi joulusta ylijääneitä suklaita ja glögejä. Oli ihana kutsua naapurit nauttimaan mukillisesta lämmintä glögiä.  Suoraan Sveitsistä meille lennätetyt Lindtin suklaakonvehdit sulivat suuhun. Oli ehkä viimeisiä hetkiä nauttia talvisesta päivästä kynttilänvalossa.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla