Aurinkoinen Tukholma näytti parhaat puolensa viikonloppuna minulle ja miehelleni.

Perjantaina ihana lyhyt lento työpäivän jälkeen, majoittautuminen kivaan Hotel Kung Carliin, illallinen Taste of Stockholm-tapahtuman hulinoissa, tepastelua Stureplanin ympäristössä ja lasillinen hyvää Sauvignon Blancia Pontuksessa.

Lämmin lauantai starttasi juoksulenkillä Östermalmilla.  Aamiainen nassuun ja leppoisin mielin lähdimme suuntaamaan kohti Djurgårdenia. Poikkesimme matkalla Östermalmin kauppahallissa, joka olikin todella suloinen ja herkullinen paikka. Mieheni halusi käydä Vasa-museossa, jossa oli käynyt pikkupoikana viimeksi. Onneksi menimme, sillä Vasa oli huikea ja upea. Museon jälkeen samuilimme Djurgårdenille ja lounastimme saaren ravintoloissa.  Itse Skansenin ulkoilmamuseon jätimme seuraavaan kertaan. Muutama juoma tyylikkäissä rantaravintoloissa ja sitten valmistautumaan häihin.

Noin puolitoista tuntia ennen hääkulkueen starttia parkkeerasimme itsemme reitin varrelle eturiviin. Aika kuluikin lämmöstä nauttien, taivaalla lentäviä helikoptereita laskien, pyörtyviä sotilaita katsoen, eksyneitä häävieraita kummastellen ja poliisin valmistautumista arvostellen. Ja mikä fiilis olikaan kun ensimmäiset häävieraat menivät ohitsemme bussissa ja kuka sieltä meille vilkuttikaan; Carl Philip! Seuraavasta bussista bongasimme mm. Danielin. Hevosten saattelemana saapui hymyilevä hääpari. Olihan se ihana päästä näkemään kaunis Madde livenä. "Häiden" jälkeen korkkasimme pullollisen meidän omaa hääcavaa puistonpenkillä. Hääillalliselle menimme Farangiin. Kaiken kuulemamme hehkutuksen jälkeen Farang oli vähän pettymys, mutta tulihan testattua.

Sunnuntai oli turistipäivä - kuningaanlinna vahdinvaihdoin ja myymälöineen, Vanhan kaupungin tunnelmalliset kahvilat, Södermalmin ihanat vanhat talot, Hop On-Hop off turistibussikierros, Kungshallenin mättölounas.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla