Viikonloppu mökillä käsitti rentoutumista, pihatöitä ja sisustamista.

Pihalla tehtiin syksyisiä töitä, kuten haravointia ja viimeisimpiä sadonkorjuita. Maisema oli jo kovin harmaa ja julma, kun puut olivat lehdettömiä. Seuraavalla kerralla järvikin on varmaan jo jäässä.

Sisällä mökissä nautittiin kynttilöiden valosta ja takkatulen lämmöstä. Kirjoja ja vanhoja sisustuslehtiä oli ihana lueskella lämpimän viltin alla sohvalla maaten. Pikkuhommia riitti, kuten puuhellanlevy sai uuden pinnan grafiittivoiteella. Isoin sisustusoperaatio oli kaivaa vanhat Lundiat autotallista ja kasata siitä lipasto tupaan. Näin se aika palaa juurilleen ja vanhasta tuli taas trendikäs.

Ruokaa tehtiin paljon. Tällä kertaa testissä olivat muun muassa seuraavat Pirkka-reseptit: Syyssadon raviolipannu, Feta-vihannescouccous ja vokattuja vihanneksia ja vuohenjuustoa.

Aamuisin syötiin luonnollisesti riisipuuroa, se kuuluu syksyisiin mökkiaamuihin. Maisteltiin alkoholittomia glögejä ja Hans Välimäen vuosikertaglögi olikin herkullisen perinteisen makuista.

Toivottavasti päästään taas lähiaikoina mökille.

Kommentit (4)

Lady of The Mess
1/4 | 

Kylläpäs näyttävät Lundiat kodikkailta tuolla pirttipöydän kumppaneina! Hienosti kaiveltu autotalli;)

Kapteeni
2/4 | 

Teillä on upea mökki! Kateellisena katselen näitä kuvia ja haaveilen mökkeilystä uudessa mökissämme, jonne ikävä kyllä pääsee kunnolla asustelemaan vasta keväällä.

Heidi
3/4 | 

teillä on kaikki ihana vielä edessä ja kivaa, että pääsette mökkeilemään juuri ennen ensi kesää.

Heidi
4/4 | 

Eikö vaan. Sopivat hyvin pöytään ja muutenkin meillä on mökissä puuta näkyvissä lattiassa, katossa ja ikkunankarmeissa. Vielä pitäisi miettiä haluanko hankkia uudet Lundian ovet lipastoon.
Kannoin Lundioita kotiinkin, mutta vielä en ollut valmis siihen, että ne olisivat jääneet. Tuovat minulle niin kovasti mökin mieleen.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla