Kävin ystävättäreni kanssa vauvoinemme tutustumassa melko uuteen lastenvaatekirpputoriin Velmuun. Velmu on avautunut neljä kuukautta sitten Helsingin Malmille ja täytyy todeta, että tämän tason lastenvaatekirppiksiä ei Helsingissä ole liikaa. Lastenvaatekirpputoreja on tullut ystävien kanssa kierrettyä lähiaikoina ja Velmu jäi todella positiivisena mieleen ostosturneilta. Vaatteiden lisäksi Velmussa on myynnissä lastentarvikkeita; käyntikerralla myynnissä oli mm. hoitopöytä, pinnasänky ja lastenvaunut.

Velmu täyttää lähes kaikki hyvän lastenvaatekirpputorin kriteerit. Ensimmäisenä Velmuun sisään astuessa pistää silmään paikan siisteys, valoisuus ja avaruus. Heti tiesin, että täältä on helppo tehdä ostoksia. Vaatteet on siististi esillä, myyntipöydät eivät pursunneet liiasta tavarapaljoudesta, vaan kaikki vaatteet olivat sievissä pienissä pinoissa tai henkereissa roikkumassa - tykkään. Heti näki, että henkilökunta todella siistii pöytiä päivittäin. Myynnissä olevat vaatteet olivat hyväkuntoisia ja hintataso oli maltillinen ja järkevä. Hintalapuissa oli selkeästi esillä tuote, koko ja hinta. Koon ja tuotteen ilmoittaminen hintalapussa helpottaa ja nopeuttaa ostosten tekoa suunnattomasti.

Velmu on tilava, joten vaunujen kanssa on helppo liikkua myymälässä. Hoitohuone on todella iso plussa, sillä ainakin meillä hoitohuone tuli tarpeeseen ostosreissullamme. Lisäksi kirppiksellä on leikkipaikka, joten vanhemmat voivat rauhassa tutustua tarjontaan samalla kun lapset leikkivät. Leikkipaikan viereisillä nojatuoleilla oli hyvä istahtaa hetkeksi imettämään pientä vauvaa.

Velmun facebook-sivut päivittyvät ahkerasti ja sieltä voi seurata muun muassa mitä kirpputorille on tullut myyntiin. Jos et ole vielä käynyt Velmussa, ja tykkäät lastenvaatekirpputoreista, niin suosittelen ehdottomasti pistäytymään. Itse tein Velmusta löytöjä, joista paras oli ehdottomasti suloiset Burberryn housut. Tänne tulen varmasti uudestaan.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla