Minun pääkaupunkiseudun lastenvaatekirpputorihehkutukset saavat jatkoa.

Vekarakirppis taitaa olla Helsingin tunnetuin ja suosituin lastenvaatekirpputori. Näin minusta ainakin tuntuu, kun olen keskustellut muiden vanhempien kanssa. Kumpulassa Vekaralla käy kauppa!

Vekarakirppiksen suosion salaisuutena on varmasti kirpputorin koko, minkä vuoksi valikoima on laaja. Itse teen aina hyviä löytöjä Vekarakirppikseltä. Hintataso vaatteissa on Vekaralla järkevä ja myytävä tavara on pääasiassa hyvää. Useat myyjät laittavat selkeästi esiin myyntipöytänsä ilmoitustauluun, että minkä kokoisia vaatteita kyseissä pöydässä on myynnissä ja hintalappuihin on monesti kirjoitettu tuote, koko ja hinta. - tämä helpottaa ostajaa hirmuisesti.

Harmillista on, että joukkoon mahtuu aina sotkuisia tai liian täysiä myyntipöytiä, mutta niin varmasti kaikilla sellaisilla kirpputoreilla, joissa siivouspalvelu ei kuulu pöytävuokraan. Vekarakirppiksellä kyllä saa toki ostettua erikseen siivouspalvelun myyntipöydälleen.

Vekarakirppiksellä on leikkinurkkaus, kahvio, hoitohuone ja WC - iso plussa näistä!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla