En osaa tehdä ruokaa.

En tykkää yhtään pilkkoa, raastaa tai silputa ja inhoan keittiöön tulevaa sekasortoa. Eilen kutsuin kuitenkin ystäviä meille kylään ja lupasin valmistaa jotain pientä. Haastetta minulle loi vielä se, että yksi meistä on vegaani, joten ruoka-aineiden valintaan piti käyttää vielä enemmän mielikuvista. Kiitos internetin, löysin paljon hyviä vegaaniruokablogeja. Chocochilistä valitsin parsakali-savutofupiirakan ja pesto-perunasalaatin. Mieheni avustuksella selvisin molemmista mielestäni melko hyvin. Ystäväni toi mukanaan taivaallista mustikkapiirakkaa, jossa oli päällä kuulemma ainoastaan mustikoita ja soijajugurttia. Ihan tajuttoman herkullista, pehmeää ja mustikkaista. Alkuun joimme Marqués de Monistrol Winemakers Select brut cavaa jäkiruokaviininä toimi La Caliera Moscato d'Asti. Ilta jatkui aamuyön tunneille vanhoja nuoruusvuosia muistellen.







Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013

Instagram